iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was maandag 19 oktober 2015

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 19 oktober? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoWe beginnen de week rustig met enkele nieuwe apps voor de iPhone en Mac en er is slecht nieuws over een populair accessoire voor de 12-inch MacBook. Ander belangrijk nieuws vandaag: Apple heeft weer een groot aantal apps uit de App Store verwijderd, omdat deze allerlei gegevens verzamelen van gebruikers terwijl dat niet toegestaan is. Dat en nog veel meer vandaag op iCulture.

Tips, uitleg en opinie

Nieuws

Apps

Accessoires

  • Was je wel benieuwd geworden naar de Hub+-accessoire voor je 12-inch MacBook waardoor je meer poorten tot je beschikking had? Dan heb je pech, want het accessoire is geannuleerd door problemen met USB-C.

iCulture Deals

Meer vandaag

Live-GifDeze apps en updates wilden we je niet onthouden:

  • Live GIF (€3,99, iPhone/iPad, iOS 12.1+) - Live GIF heeft een update gekregen, waardoor de gif’s nu kleiner zijn dan 5MB en je ze kunt delen via Twitter.
  • Shazam (Gratis, iPhone/iPad/Watch, iOS 15.0+) - Shazam heeft haar Quick Action met 3D Touch uitgebreid. Je kunt nu direct navigeren naar de Automatische Shazam.
  • Vivino: Bestel de juiste wijn (Gratis + IAP, iPhone, iOS 15.0+) - Ben je een echte wijnliefhebber? Dan is er goed nieuws, want de wijn-app Vivino is nu helemaal in het Nederlands.
  • easyJet: Travel App (Gratis, iPhone, iOS 13.0+) - Vlieg je binnenkort met easyJet? Dan kun je in de easyJet-app nu makkelijker het toegestane gewicht voor ruimbagage in de app vinden. Ook kun je in de app de luchthaventransfer boeken.
  • Doodle Jump - Insanely Good! (Gratis + IAP, iPhone, iOS 10.0+) - Doodle Jump is klaar voor Halloween met een leuke Halloween-update.
  • Oral-B (Gratis, iPhone, iOS 15.0+) - De Oral-B-app is geüpdatet met ondersteuning voor meer toestellen en verbeteringen voor grotere schermen.
  • WeChat (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Watch, iOS 13.0+) - Voer video- en audiogesprekken met meerdere vrienden tegelijk in een groepchat.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.