Apple toont drie nieuwe reclamespotjes over iCloud, Siri en camera

Apple heeft drie nieuwe reclamespotjes uitgebracht om de mogelijkheden van de iPhone 4S uit te leggen. De camera, iCloud en Siri komen langs in de spotjes.

reclame iphone 4s appleApple heeft nieuwe reclamespots voor de iPhone 4S uitgebracht. Het eerste filmpje benadrukt de mogelijkheden van iCloud, zoals het downloaden van een muzieknummer, waarna deze automatisch op een Mac verschijnt. Ook het synchroniseren van bookmarks tussen de iPhone 4S en een iPad 2, Photostream en het synchroniseren van iWork-documenten wordt getoond.

De reclamespot over de camera van de iPhone 4S benadrukt de mogelijkheden van de 8-megapixelcamera en de fotobewerkingsmogelijkheden in iOS 5. Ook laat Apple zien hoe makkelijk je foto’s op Twitter kunt delen vanaf de iPhone.

Tenslotte is er nog een reclamespotje voor Siri. Vorige week was er ook al zo’n reclamespotje, die de voordelen van de spraakassistent uitlegde. In dit nieuwe filmpje wordt uitgelegd hoe de integratie met Google Maps werkt (niet beschikbaar in Nederland), het luisteren naar SMS-berichten, het weer opvragen en luisteren naar de afspraken van de dag.

https://www.youtube.com/watch?v=86LxStLXrf4

https://www.youtube.com/watch?v=vSAje0EgYjY

https://www.youtube.com/watch?v=5ba0tZ_P5cg

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2011, 21:53
Categorie Apple
Onderwerpen iPhone 4s, reclame, siri

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.