Apple dubbele usb-c oplader

Reacties voor: ‘Apple Store-medewerkers worden gedrild om usb-c-accessoires te verkopen’

Met de komst van de iPhone 15 ziet Apple nieuwe mogelijkheden om flink wat accessoires weg te zetten. Volgens MacRumors worden winkelmedewerkers 'gedrild' om zoveel mogelijk usb-c-opladers aan de man en vrouw te brengen, als ze een iPhone 15 willen kopen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Dit klinkt inderdaad als “beter voor het milieu”. 😂

  2. Als ik even advocaat van de duivel speel: de usb c laders van Apple hebben een stuk meer capaciteit dan de oude USB-A opladers waardoor ze je iPhone en iPad een stuk sneller opladen. De opladers zelf zijn redelijk “normaal” geprijsd. Het zijn de kabels die (te) duur zijn. Gelukkig krijg je nog wel de kabel erbij.

    Koop nooit een oplader via ali-expres of direct uit china! Die dingen worden soms echt bizar slecht gemaakt en kunnen gevaarlijk zijn qua brandgevaar/kortsluiting of dat ze je apparaat beschadigen.

  3. Je kunt gewoon oude laders door gebruiken, aan de ene kant usb a aan de andere kant usb c. Verder gebruiken mensen ook contactloos laden, dat gaat gewoon door natuurlijk

  4. Gewoon online kopen…
    Betere support bij problemen en geen opdringerige verkopers.

  5. Ik denk dat al heel veel iPhone gebruikers een USB-C oplader hebben. Aangezien de iPhone 11 al geleverd werd met een USB-C naar lightning kabel. Een USB C naar USB-C kabel krijg je bij de iPhone 15/15 Pro.
    Ik zie het probleem dus niet zo met die opladers.

  6. Ik las deze week dat milieu en duurzaamheid een belangrijk thema wordt tijdens de presentatie. Maar zoals we allemaal al wisten, het draai bij Apple helemaal niet om het milieu, het draait alleen maar om geld. Apple is het toppunt van hypocrietie!!

  7. Apple maakt erg mooie producten maar inderdaad draait m’n maag als ik op hun presentaties dat geleuter over milieu hoor.
    In dat geval zouden ze herstellingen mogelijk maken zonder softwarelocks.

    Vroeger waren ze milieu bewust. Toen kon je die Apple dingen behoorlijk herstellen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.