Reacties voor: Check nu met een Siri-commando waar je Apple Store-bestelling blijft

Of controleer de beschikbaarheid
De Apple Store-app heeft nieuwe ondersteuning voor Siri Shortcuts gekregen. Hiermee check je of een product beschikbaar is in de winkel of je controleert de status van je bestelling.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Ronduit belachelijk is dit. Met dat Apple er niet in geslaagd is om Siri meer intelligent maken, worden wij nu verwacht om zelf deze onnozeligheden te gaan “ programmeren “. Het is aan Apple om Siri beter te maken, niet aan ons. Als ik aan Siri vragen of er een iPhone beschikbaar is in de dichtstbijzijnde Apple Store, dan moet siri dat weten zonder dat ik daarvoor op voorhand moeite moet doen.

  2. @Tom: Dit is juist goed. Je kan Siri persoonlijker maken door acties uit te voeren die alleen voor jou relevant zijn.

    Dit is juist een grote stap in de uitbreiding van Siri.

    #azijn

    • Rick: Shortcuts heeft zeker zijn nut voor complexe workflows. maar simpele dingen zoals dit zou Siri echt wel alleen moeten kunnen. En die voorgeprogrammeerde zinnetjes zijn ook maar een gemakkelijksheidsoplossing. Siri zou moeten slim zijn en inhoudelijk begrijpen wat je zegt.

  3. Origineel geplaatst door Tom
    Ronduit belachelijk is dit. Met dat Apple er niet in geslaagd is om Siri meer intelligent maken, worden wij nu verwacht om zelf deze onnozeligheden te gaan “ programmeren “. Het is aan Apple om Siri beter te maken, niet aan ons. Als ik aan Siri vragen of er een iPhone beschikbaar is in de dichtstbijzijnde Apple Store, dan moet siri dat weten zonder dat ik daarvoor op voorhand moeite moet doen.

    Ben het wel met je eens.
    Ik gebruik ook Alexa en die kan echt veel
    Elke maand zoveel nieuwe dingen heerlijk
    Bij Siri lijkt het net of ik geen Engels kan
    Bij Alexa altijd goed.

  4. @Tom: ik ben het volkomen met je eens! Was het eerste wat ik dacht na het lezen van het artikel. Het moet niet gekker gaan worden… Apple was altijd premium en vooruitstrevend. Tegenwoordig krijg je produkten die half af zijn en absurd hoge prijzen. Om over dat vooruitstrevend maar te zwijgen…

  5. Apple wordt/werd altijd verweten (door critici) dat er zo weinig zelf te bepalen/instellen/aanpassen is, nu is dit met Siri Shortcuts het geval en is er ook weer kritiek.. Of het wel of niet terecht is laat ik even in het midden, maar vraag me wel af of het bedrijf het dan wel ooit goed kan doen?

  6. Shortcuts zijn best leuk, maar of iets op voorraad is zou leuk zijn als Siri dat meteen weet zonder shortcuts. Gevalletje jammer.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.