Apple Store offline: nieuwe Mac Pro verschenen

De Apple Store was vanochtend offline, maar bracht alleen een update van de Mac Pro, de professionele Mac, die al eerder was aangekondigd.

mac proVanochtend was de Apple Store even offline. Als enige verandering is de nieuwe Mac Pro nu beschikbaar, die in juli al werd aangekondigd in een reeks persberichten. Topmodel is de 12-core Mac Pro, die voor €4.898,99 te koop is (maar dan wel gratis thuis of op je bedrijf wordt afgeleverd). De eenvoudigste uitvoering van deze Mac Pro heeft een 2,66 GHz 6-core Intel Xeon Westmere-processor met 6 GB RAM en 1 TB harddisk. Er is ook een snellere uitvoering met 2,93 GHz Xeon-processor. Neem je de duurste opties inclusief Cinema-scherm, dan kom je met gemak boven de €15.000 uit.

Goedkoper kan ook: het instapmodel met quadcore-processor kost €2.399,00. Alle modellen hebben een levertijd van 2 weken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 augustus 2010, 11:20
Categorie Apple
Onderwerpen apple store, mac, offline lezen

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.