Apple Store met klanten

Reacties voor: Apple Stores gaan iPhone X vervangen door iets nieuwers

Apple gebruikt in de Apple Stores een iPhone als betaalterminal. Opmerkelijk is dat ze daar een relatief oud toestel voor gebruiken: de iPhone X. Zes jaar na het verschijnen van de iPhone X vindt Apple dat het tijd is voor iets nieuwers: een iPhone 14.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Denken jullie echt dat dat de reden is? Ooit nagedacht over hoeveel geld het kost om alle POS apparaten te vervangen zodat het een nieuwe iPhone kan ondersteunen? Alles is ontworpen om de iPhone X heen en het zou dus immens veel geld kosten om dit ieder jaar te moeten vervangen. Apple heeft hiervoor niet voor niks jarenlang nog gebruik gemaakt van de iPod touch in hun betaalsystemen. Ik denk ook niet dat er veel mensen zullen zijn die überhaupt door hebben dat het een iPhone X is die verwerkt zit in de easypay.

  2. Ik denk niet dat je echt verschil gaat merken in snelheid als je een betaling doet. Voornamelijk zal de accu het probleem zijn, als deze nog niet vervangen is.

    De iPhone X is tot de dag van vandaag nog steeds redelijk snel.

  3. Allerlei dingen zijn inderdaad wat apart, zoals ook die watch 3 die zo vreemd werd afgeserveerd, en de instap iPad die veel te duur is geworden waardoor er nu nog weer 1 onder is waarvan ik benieuwd ben of hij blijft en een beetje het verhaal vd watch 3 gaat nadoen. Ook het verdwijnen van de iCulture app valt onder dit apart verhaal. Begrijp het probleem wel, maar sommige dingen raken de kern van het geheel teveel, zoals dit

  4. Misschien dat Tap To Pay dan eindelijk ook naar Nederland komt! Zou ik wel waarderen!

  5. Jammer dat de X geen update krijgt. Zou makkelijk moeten kunnen. Geen idee waarom ze de destijds revolutionaire X nu overslaan.
    Batterij vervangen voor €100 is geen optie, dat is het toestel niet waard als er geen ios17 op draait.
    Ik wacht wel tot mijn X echt niets meer doet, dan kijk ik wel voor een ander toestel.

  6. Mijn X doet het nog prima. Tussendoor bijladen op de dag is geen probleem. E-mail en nieuws worden niet beter of sneller met nieuwe model. Het uitfaseren van de X maakt dat Apple er een tweede keer veel geld aan verdient. Helaas gaan m’n Apple aandelen niet zo snel omhoog dat ik er nieuwe iPhones van kan betalen. Of inheb te weinig aandelen maar daar denk m’n vrouw anders over..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.