Apple Store gesloten in afwachting van nieuwe iPod-modellen

Sinds een klein uur is de online Apple Store gesloten. Op zowel de Amerikaanse als de Nederlandse website prijkt het bekende gele briefje: “We’ll be back soon“. De verwachting is dat de Store weer open zal gaan als het Apple-event van vanavond afgelopen is. Dit begint om 19:00u Nederlandse tijd en zal zo rond 21.00u […]
Edward Neve - · Laatst bijgewerkt:

App Store downSinds een klein uur is de online Apple Store gesloten. Op zowel de Amerikaanse als de Nederlandse website prijkt het bekende gele briefje: “We’ll be back soon“. De verwachting is dat de Store weer open zal gaan als het Apple-event van vanavond afgelopen is. Dit begint om 19:00u Nederlandse tijd en zal zo rond 21.00u (of eerder) afgelopen zijn. Wanneer de Store weer open is, zullen we ongetwijfeld begroet worden door een aantal nieuwe modellen van zowel de iPod Touch als de iPod Nano.


Dit keer zullen we er zelf geen live verslag van doen. Op de website van onze collega’s van One More Thing is alles te volgen via een live video-uitzending en tekst-feed. De uitzending daar begint om 18.00u Nederlandse tijd.

(Tipgevers: Thomas en Melvin)

App Store

Lees alles over de Apple App Store, de online winkel waar je apps voor iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV en Mac downloadt. Naast de normale softwarewinkel is er ook een Mac App Store en een speciale App Store voor de Apple Watch. Sinds maart 2024 kun je op de iPhone ook apps buiten de officiële App Store downloaden, via onder andere alternatieve appwinkels. Dit wordt ook wel sideloading genoemd.

App Store

Reacties: 24 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.