apple-store-render

Zo gaat de Apple Store eruit zien op 10 april

De Apple Store zal op 10 april 2015 een ander uiterlijk hebben, met verlichte etalages voor de Apple Watch.

Apple-liefhebbers hebben 10 april dikomlijnd in hun agenda staan. Dat is de dag waarop je bij de Apple Stores in enkele Europese landen de Apple Watch kunt bekijken. Je kunt die dag ook meteen een pre-order plaatsen. De Apple Stores zullen er op die dag totaal anders uitzien: op de ruiten is reclame voor de Apple Watch te zien en binnenin vind je nieuwe vitrinetafels, waarin de Apple Watch-modellen zijn uitgestald. De medewerkers dragen ter gelegenheid van de lancering een nieuw type shirt.

apple-store-render

Eerder schreven we al over het vernieuwde interieur van de Apple Stores, dat op 10 april te zien zal zijn. Nu zijn ook beelden gelekt van de raamdecoraties en het belooft weer iets spectaculairs te worden. Bij Apple Stores met een glazen pui zijn cirkels te zien, voorzien van LED-lampen. Ze worden aangestuurd door een Mac mini (die uiteraard niet meteen in het zicht staat). De steeds veranderende kleuren en patronen moeten gaan zorgen voor een levendig effect.

Apple Watch Edition alleen in flagship stores

Er is ook nieuwe informatie over de Apple Watch Edition. Volgens bronnen uit Canada en het Verenigd Koninkrijk zullen aanvankelijk alleen de grotere flagship stores de gouden Apple Watch gaan verkopen. Dat geldt trouwens ook in de VS: slechts een aantal winkels in de grotere staten zullen de Apple Watch Edition verkopen. Voor Florida betekent het bijvoorbeeld, dat je op slechts één locatie terecht kunt, terwijl er 17 Apple Stores in Florida zijn.

Apple Watch verpakking

In Apple Stores met vitrinetafels kun je de Apple Watch Edition wel bekijken en bestellen, maar deze zal dan worden afgeleverd bij een Apple Store die de speciale winkelervaring kan bieden, die erbij hoort. Dat betekent: geen wachtrijen, een speciale ruimte om te passen en een 1 uur durend verkoopgesprek om te zorgen dat je met het juiste klokje de deur uit loopt. AppleCare+ gaat 999 euro kosten voor de Apple Watch Edition. Daarvoor krijg je een extra jaar toegang tot de 24/7 supportlijn en verlengde garantie.

Wil je weten hoe het eraan toegaat op 10 april? Lees dan ons artikel over het Apple Watch pre-orderen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 april 2015, 10:00
Categorie Apple
Onderwerpen apple store, apple watch

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.