iPhone 13 en iPhone 13 mini in hoesjes.

Reacties voor: Gerucht: ‘Ook geen siliconenhoesjes meer van Apple’

Apple zou plannen hebben om te stoppen met accessoires van siliconenrubber en fluorelastomeer.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Waarom? Vanwege het milieu? Denken ze nou echt dat ze nu ineens in China zullen denken “och Apple maakt geen siliconen en lederen hoesjes meer vanwege het milieu. Laten wij dat ook maar niet meer doen”. Nee natuurlijk niet!! De AliExpress hoesjesboeren spinnen hier alleen maar garen bij. Met alle vervuiling tot gevolg. En weg zijn alle goeie bedoelingen

  2. Prima hoor om aan het klimaat en milieu te denken als het gaat om producten.
    Nog een ideetje voor Apple: doe de keynotes voortaan alleen online in plaats van de journalisten van over heel de wereld in te vliegen. Dat kan tegenwoordig makkelijk net zo goed en scheelt qua uitstoot ook een slok op een borrel!

  3. @Ron: Kijk das idd een prima idee!

  4. Origineel geplaatst door Ron

    Prima hoor om aan het klimaat en milieu te denken als het gaat om producten.
    Nog een ideetje voor Apple: doe de keynotes voortaan alleen online in plaats van de journalisten van over heel de wereld in te vliegen. Dat kan tegenwoordig makkelijk net zo goed en scheelt qua uitstoot ook een slok op een borrel!

    De eerste hands on video’s zijn veel waard. Er wordt veel naar gekeken en over geschreven. Dat maakt het voor Apple meer dan waard om jounalisten in te laten vliegen. Dit gebeurt overal in de journalistiek.

  5. Tot nu toe gebruik ik het liefst een siliconenhoes omdat deze er voor zorgen dat het toestel niet zo snel uit je borstzak valt omdat ze de grip lekker stroef maken. Hoop dus wel dat ze dan met een materiaal komen wat er voor zorgt dat je toestel niet snel gaat glijden. Het is ook de enige rede waarom ik een hoesje gebruik, vooral bij zwaardere toestellen zoals Pro Max.

  6. Alle beetjes helpen.

  7. Origineel geplaatst door Joost Verhoeven

    Waarom? Vanwege het milieu? Denken ze nou echt dat ze nu ineens in China zullen denken “och Apple maakt geen siliconen en lederen hoesjes meer vanwege het milieu. Laten wij dat ook maar niet meer doen”. Nee natuurlijk niet!! De AliExpress hoesjesboeren spinnen hier alleen maar garen bij. Met alle vervuiling tot gevolg. En weg zijn alle goeie bedoelingen

    Daar heeft Apple geen invloed op, maar jij wel….gewoon geen AliExpress meer gebruiken. Dan blijft die meuk daar.

  8. @Flieps:

    Goed plan, en dan bij Apple een tienvoud voor een vergelijkbaar hoesje betalen zeker.

  9. Heeft iemand nog alternatief voor Apple Hoesjes? Ik gebruik hoesjes van Apple, omdat ze sterke magsafe hebben en daarnaast mooi uit zien. Heb tot nu toe geen betere alternatief kunnen vinden. Jammer als ze gaan stoppen..

  10. Origineel geplaatst door Nisay

    Heeft iemand nog alternatief voor Apple Hoesjes? Ik gebruik hoesjes van Apple, omdat ze sterke magsafe hebben en daarnaast mooi uit zien. Heb tot nu toe geen betere alternatief kunnen vinden. Jammer als ze gaan stoppen..

    Ze stoppen niet, gaan alleen andere materialen gebruiken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.