Apple TV beta nieuw hoofdscherm

Apple stelt Apple TV Software beta 2 beschikbaar

Apple heeft Apple TV software-update 7.0 beta 5 beschikbaar gesteld. De update sluit aan op de beta van iOS 8.1.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Apple TV beta nieuw hoofdschermDe Apple TV heeft een nieuwe beta-update gekregen. In de update lost Apple de nodige bugs op en wordt de Apple TV op nog meer manieren klaargestoomd voor iOS 8.1.

De Apple TV-beta bevat in elk geval één opmerkelijke toevoeging: ondersteuning voor HomeKit. Je Apple TV kan hierdoor bijvoorbeeld je verlichting en verwarming bedienen. De nieuwe functie is een minder grote verrassing dan je wellicht denkt: Apple zei HomeKit voor eigen apparaten beschikbaar te willen stellen. Het huisprotocol is dus niet beperkt tot iPhones en iPads.

Eerdere beta’s van de Apple TV-software hadden een versienummer, maar in deze beta lijkt geen cijfer aanwezig. Hij staat enkel bekend als Apple TV Software Beta 2. Eerder dit jaar verscheen software-update 7.0 voor de Apple TV derde generatie , met een compleet vernieuwd uiterlijk.

De Apple TV-beta is beschikbaar in het Apple Dev Center en is te installeren met behulp van iTunes. Het Apple Dev Center is enkel toegankelijk voor ontwikkelaars, en met reden: de beta is bedoeld voor developers en goedgekeurde testers. De publieke versie van Apple TV-update komt hoogstwaarschijnlijk dit najaar – gelijktijdig met iOS 8.1. Eerder vandaag verscheen de tweede beta van iOS 8.1. Volgens geruchten organiseert Apple op 16 oktober een speciaal media-evenement, waarbij de nieuwe iPad Air 2, iOS 8.1 en OS X Yosemite aan bod komen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 oktober 2014, 8:27
Categorie iOS
Onderwerp apple tv

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.