ios-8-logo-groot

iOS 8.1 beta 2 nu te downloaden

Apple heeft iOS 8.1 beta 2 beschikbaar gesteld voor testers en ontwikkelaars. De update bevat verbeteringen en kleine nieuwe functies.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

ios-8-logo-grootApple heeft iOS 8.1 beta 2 beschikbaar gesteld voor testers en ontwikkelaars. De nieuwe beta-update is te downloaden vanuit het Apple Dev Center. Heb je iOS 8.1 beta 1 geïnstalleerd, dan kun je beta 2 ook vanuit de instellingen installeren. iOS 8.1 beta 2 bevat de nodige veranderingen en verbeteringen, die een idee geven van wat Apple in de publieke versie van iOS 8.1 allemaal gaat veranderen.

iOS 8.1 beta 2 brengt voornamelijk bugfixes met zich mee. Alle veranderingen in de beta-update zijn te vinden in Apple’s releasenotes van iOS 8.1 beta 2.

Ontwikkelaars kunnen iOS 8.1 beta 2 installeren op een iPhone, iPad of iPod touch via instellingen > Algemeen > Software-update. Je moet dan wel beta 1 draaien op je iDevice. Draai je nog geen beta? Dan moet je iOS 8.1 beta 2 downloaden uit het Apple Dev Center. Vervolgens kun je de update installeren via iTunes door de alt-knop (OS X) of shift-knop (Windows) ingedrukt te houden en op Werk software bij te drukken. Er verschijnt een bestandvenster waar je de zojuist gedownloade iOS-update kunt selecteren.

De eerste beta van iOS 8.1 verscheen eind september. In de update fixte Apple een aantal problemen, maar er werden ook wijzigingen gemaakt. Zo is de camerarol terug in iOS 8.1 en kun je Continuity voor sms-berichten op de iPad gebruiken. Verwachting is dat we op 16 oktober horen wanneer iOS 8.1 verschijnt: volgens geruchten organiseert Apple dan een groot media-evenement.

Let op! Beta’s van iOS 8 zijn niet bedoeld voor dagelijks gebruik. Het is niet toegestaan om te vragen naar en/of het uitwisselen van UDID’s en downloadlinks naar de iOS 8-betasoftware. Hierop staat een onmiddellijke ban van 2 maanden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 oktober 2014, 22:22
Categorie iOS
Onderwerpen ios 8, ios 8.1

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.