Apple start Twitter-dienst voor nieuwe filmtrailers

Apple is een Twitter-account gestart waar je kunt volgen welke nieuwe filmtrailers er op de site www.apple.com/trailers (ook geschikt voor de iPhone) beschikbaar komen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

itunes trailersDe iPhone is misschien niet zo geschikt om complete films van twee uur of langer te kijken, maar een paar minuten durende trailer weet iedereen wel uit te zitten. Het team bij Apple dat zich bezighoudt met filmtrailers heeft nu een Twitter-account geopend, waarop je kunt zien welke nieuwe trailers er beschikbaar zijn in iTunes, op je Apple TV of je iPhone. Ze beloven dagelijks content te posten, maar zijn daarbij afhankelijk van het aanbod van de filmstudio’s en onafhankelijke filmmakers. Bekijken kan daarna via www.apple.com/trailers en dat werkt ook op de iPhone.

Helaas zijn de eerste berichtjes inmiddels vervuild door antwoorden op mensen die naar de bekende weg vragen. Het is voorzover wij weten de eerste keer dat Apple voorzichtig probeert om ook iets op het gebied van social networking te doen.

Meer info op het Twitter-account: @itunestrailers.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 0:34
Categorie Apps
Onderwerpen itunes, trailers, twitter

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.