Cydia krijgt wachtrij voor installatie (jailbreak)

Er is een nieuwe versie van Cydia verschenen. Nieuw is een wachtrij voor het installeren van applicaties. Aan deze queue kun je steeds applicaties toevoegen, totdat je alles in één keer wilt installeren.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

cydia wachtrijEr is een update van Cydia beschikbaar gekomen, de applicatie waarmee je na een jailbreak extra software kunt installeren. De belangrijkste vernieuwing is de mogelijkheid om pakketten die je wilt downloaden aan een queue (wachtrij) toe te voegen, zodat je ze daarna in één keer kunt downloaden en installeren. Dat is handig voor mensen willen rondbladeren welke nieuwe software er is bijgekomen en niet steeds willen wachten tot elk pakket volledig is geïnstalleerd.

cydia queue wachtrijOm de nieuwe wachtrij-functie te gebruiken moet je op de knop Cancel drukken, terwijl je op het scherm bent waar je het installeren van een pakket moet bevestigen. Er verschijnen dan twee grote knoppen onderin beeld: Continue Queuing of Cancel and Clear. Druk je op de queue-knop dan zal het pakket een groene kleur krijgen, waarna je verder kunt gaan met het bladeren door de aanwezige software.

Ben je uitgebladerd, dan ga je naar het tabblad Manage onderaan het scherm en druk je op de Queue-knop om het installeren van alle gekozen applicaties te starten.

Via: iClarified

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 0:21
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.