Reacties voor: Apple komt stilletjes met siliconenhoes voor iPad mini 4

Apple heeft een nieuw product aan het assortiment toegevoegd. Voor de nieuwe iPad mini 4 is er nu een siliconenhoes beschikbaar, die een uitsparing heeft voor de Smart Cover. Maar het betekent wel dat je veel duurder uit bent.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 17 reacties

  1. Ik denk dat het voorkantje nog ontbreekt? Vandaar die niet bedekte zijkant… wellicht iets met magneten…?

  2. Ik heb eergisteren een iPad Mini 4 (WiFi 64GB) besteld, en wou toen eigenlijk gelijk de Smart Case erbij kopen, maar dit is uiteraard niet doorgegaan, veel te duur. Eigenlijk belachelijk.

  3. Goed bezig Apple!

  4. De mini 4 is ook 3 cm. langer dan de 2. Oudere hoesjes passen dus niet meer. Wat een verspilling. De hoes van Apple vind ik niet geweldig en veel te duur. Hopelijk komen anderen binnenkort met nieuwe covers/cases.
    Zie intussen dat Kavaj ze levert vanaf midden oktober. Dan volgen er vast meer.

  5. Goed bezig Apple! (reprise) Lachen om de klanten. Alles uit de kast voor de aandeelhouder!

  6. Dit is echt te belachelijk voor woorden!

  7. iCulture “De nieuwe iPad mini 4 werd kort genoemd tijdens het samenvattende gesprekje over de iPad Pro en is qua technische specificaties nagenoeg gelijk aan de iPad Air 2.”

    De iPad mini 4 is NIET gelijk aan de iPad Air 2. De iPad mini 4 heeft een A8 processor met 1GB ram en een dual core processor. De iPad Air 2 heeft een A8X processor met 2GB ram en een triple core processor. Groot verschil dus.

  8. Ik wacht lekker op een nieuwe bookbook. Twelvesouth zal die snel uitbrengen als het moet is mij al verteld door hen

  9. Origineel geplaatst door Anna
    De mini 4 is ook 3 cm. langer dan de 2. Oudere hoesjes passen dus niet meer. Wat een verspilling. De hoes van Apple vind ik niet geweldig en veel te duur. Hopelijk komen anderen binnenkort met nieuwe covers/cases.
    Zie intussen dat Kavaj ze levert vanaf midden oktober. Dan volgen er vast meer.

    Iets minder…..het is mm dus geen cm
    Hij is 4 mm breder en 3 mm hoger.
    Je oude case past dus net niet en de makers van cases zullen hier
    ook wel weer van balen.

  10. Het zegt al iets dat ik er nu pas achter kom dat er überhaupt een nieuwe iPad mini is.

  11. Dit nieuwe idee staat me wel aan. Al vond ik de smartcases altijd heel mooi.
    Op deze manier zie je meer van je apparaat.

  12. Origineel geplaatst door Marc
    iCulture “De nieuwe iPad mini 4 werd kort genoemd tijdens het samenvattende gesprekje over de iPad Pro en is qua technische specificaties nagenoeg gelijk aan de iPad Air 2.”
    De iPad mini 4 is NIET gelijk aan de iPad Air 2. De iPad mini 4 heeft een A8 processor met 1GB ram en een dual core processor. De iPad Air 2 heeft een A8X processor met 2GB ram en een triple core processor. Groot verschil dus.

    Voordat u commentaar geeft gelieve zich te vergewissen of u wel over de juiste informatie beschikt, daar de iPad mini 4 wel degelijk over 2 GB ram beschikt en niet maar 1 zoals u aangeeft.

    meer info vind u hier –> http://www.macrumors.com/2015/09/15/ipad-mini-4-faster-a8-2gb-ram/

  13. @Thiago:

    Ik heb de benchmark gelezen. 2 gig geheugen heb ik elders ook gelezen.

    Wat ik me afvraag is hoe betrouwbaar de benchmark is. De 4 mini is tot op heden nog niet in de winkel verschenen? Lijkt me meer een theoretische benchmark gebaseerd op specs wat nu bekend is, in plaats van een praktijk benchmark?

  14. @Harry: Je hebt gelijk. Ik keek niet goed. Hoe dan ook, de oude hoesjes passen niet meer. Het zijn rare streken van Apple.

  15. Hier een hands on review en geekbench. Ipad mini is wel wat trager, maar niet zo dramatisch als een eerdere test. http://arstechnica.com/apple/2015/09/ipad-mini-4-performance-preview-a-1-5ghz-apple-a8-with-2gb-of-ram/

  16. Bizarre prijs en degene die dit heeft bedacht zouden ze moeten ontslaan.

    Voor al mijn Apple producten koop ik goede bescherming zodat ze als nieuw blijven maar dan moet het wel een beetje leuk en in verhouding blijven. De verhouding is nu echt zoek.

    De lederen smart case die ik om mijn Mini 2 had is mooi en praktisch. 2 losse delen vind ik niet mooi en beschermd naar mijn mening ook minder doordat de smart cover los kan laten.

    Je moet nu dus veel meer betalen voor mindere kwaliteit en minder mooie uitstraling.

    Ik denk dat Apple zich hiermee in de vingers gaat snijden. Normaliter koop ik het liefst Apple beschermingsproducten omdat deze vaak het best passen en kwalitatief goed zijn. In dit geval koop ik dus echt geen Apple smart cover en hoes, maar wacht ik op een aanbieder die wel een smartcase op de markt brengt.

    Terzijde wil ik nog opmerken dat ik ook niet begrijp waarom Apple de Ipad Mini 4 zo heeft ondergeschoven. Ik heb eerder een Ipad 2 gehad en ik vind het formaat van de Mini juist veel prettiger in gebruik omdat deze met 1 hand net vast te houden is, lekker makkelijk op de bank of in bed. Ik ben dan ook van mening dat ze de Mini zeker in het assortiment moeten houden, voor zover ze van plan zijn dit niet te doen.

    Met de iPhone 6, de iPad Mini 4 en een iMac heb ik juist een mooie opbouw qua formaten van devices waarmee het prettig omgaan is naar gelang de activiteit, iPhone voor onderweg, Mini 4 thuis op de bank/bed of mee naar de beurs om dingen op te laten zien (makkelijk in de hand te houden) en de iMac voor het reguliere pc werk.

    Ik vind echt dat Apple de plank volledig mis slaat met de presentatie van de Mini 4 en de belachelijke prijs voor deze accessoires, maar dit is mijn mening!

  17. Ik heb de iPad Mini 4 binnen, blij mee, maar een hoesje kan ik nog niet vinden, want die van Apple is veel te duur. Mijn oude ipad mini 2 hoesje past net niet, drukt te hard op de harder/zachter knopjes en zit voor de camera.vde kabeltjes van Apple zijn overigens helemaal eng duur geworden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.