Reacties voor: Apple repareert Apple Watch Series 2 met opgezwollen batterij gratis

Heb je een Apple Watch met opgezwollen batterij? Of een horloge dat niet meer ingeschakeld kan worden? Dan kun je bij Apple aankloppen om het gratis te laten fixen. Apple heeft namelijk aangekondigd dat er een nieuw reparatieprogramma komt voor de tweede generatie Apple Watch.

Reacties: 9 reacties

  1. Ik had eerste generatie Watch en door dit probleem een series 1. Heel netjes van Apple.

  2. Het enige verschil met normaal is de drie jaar. Opgezwollen batterijen in ELK Apple product worden minimaal twee jaar door Apple ZELF gedekt

  3. Treedt niet alleen bij de Watch op. Mijn iPhone 6 van meer dan drie jaar oud had na batterijvervanging ook een gezwollen batterij waardoor de behuizing open knapte. Het apparaat was hierdoor ook verbogen. Ik heb van Apple een compleet nieuw toestel gekregen.

  4. Ik ervaar dat de serie 2 mega traaag is sinds de komst van de huidige versie watchOS. Als ik meer wil doen dan alleen naar de tijd kijken moet ik eerst de watch herstarten voor ik bv een training kan starten. Mega irritant. Hebben meerdere hier last van? Zoja hoe kan dit worden opgelost?

  5. Ik heb sinds vandaag een digital crown die uit zichzelf beweegt, terwijl hij stil staat.
    Is dat hetzelfde probleem?

  6. Origineel geplaatst door Iemand
    Ik ervaar dat de serie 2 mega traaag is sinds de komst van de huidige versie watchOS. Als ik meer wil doen dan alleen naar de tijd kijken moet ik eerst de watch herstarten voor ik bv een training kan starten. Mega irritant. Hebben meerdere hier last van? Zoja hoe kan dit worden opgelost?

    Ja hier ook hoor. Voornamelijk bij het opstarten van een activiteit inderdaad. Heel irritant!

  7. Is toch derde generatie AW ipv tweede?
    Ik zit nog steeds te wachten op Serie 3 met cellular in NL, hoor/zie je ook niets meer van….

  8. @Tim: yep, hier ook maar al een tijdje. Ik merk het vooral bij het volume, welke uit zichzelf omhoog of omlaag gaat… Nog niet naar een oplossing wezen zoeken maar wel bijster irritant soms…

  9. Is hier al meer van bekend. Heb de Apple store gebeld maar ze weten er niks van af. Mijn Apple Watch wilt niet meer inschakelen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.