Apple publiceert kerstcadeaugids in online Apple Store

Een kerstcadeaugids in de online Apple Store moet cadeaukopers helpen om wat leuks te vinden voor iPhone-, iPad-, iPod- en Mac-bezitters.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

KerstcadeaugidsEen kerstcadeaugids in de online Apple Store toont alle producten die volgens Apple leuk zijn om cadeau te doen aan bijvoorbeeld iPhone-, iPod- of iPad-bezitters. Op deze manier bereidt Apple zich vast voor op de feestdagen die volgende maand van start gaan. De webpagina biedt geen bijzondere koopjes: de getoonde producten worden voor dezelfde standaardprijs verkocht. Apple rekent echter geen verzendkosten op producten die je op de pagina vindt.

De kerstcadeaugids sorteert cadeaus in vier categorieën: iPad, Mac, iPhone en iPod. Kijk je bij de categorie iPhone, dan zie je onder andere koptelefoons, hoesjes en handige accessoires die je met de iPhone kan gebruiken. Apple adverteert op de Mac-pagina ook voor de onlangs aangekondigde Fender-gitaar, die ook werkt met iOS-apparaten.

Meer informatie: Online Apple Store

Dit artikel bevat een verwijzing naar de online Apple Store. Als je via de link bestelt steun je daarmee iCulture, waarvoor we je alvast enorm willen bedanken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 november 2012, 19:43
Categorie Apple
Onderwerpen apple store, kerst

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.