Reacties voor: ‘Apple gaat voorlopig alleen preutse tv-series uitzenden’

Apple wil in de eigen tv-series geen seks en geweld zien. Series zoals Carpool Karaoke mogen geen ruig taalgebruik bevatten en Tim Cook bemoeit zich daar persoonlijk mee.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 16 reacties

  1. ik was altijd wel van “als apple het goed, moet het goed zijn. Echter heb ik wel erg mijn twijfels nu, als het allemaal zo beleefd en correct moet zijn.

  2. Gewaagd, maar ik heb er niets op tegen. Wellicht kunnen ze laten zien dat je niet alleen met geweld en seks kan scoren. Zeker in een economie waar geweld en intolerantie de boventoon voert.

  3. Daarmee sluit je game of Thrones al buiten, en laat dat nou net een van de beste series zijn. Zet er dan een waarschuwing bij.

  4. Dat zal wel ‘Little House on the Prairie’ worden.

  5. Nou, die drie mensen die keken zullen nu ook wel afhaken.

  6. Ik denk dat er maar heel weinig kinderen zijn die nooit eerder een tepel hebben gezien.

  7. @Bob: De blinde kindertjes onder ons vermoed ik…

  8. Ach, ‘t blijft een Amerikaans bedrijf hè. Preutser en hypocrieter dan Amerikanen heb je op deze planeet niet.

  9. Raar, wel allemaal Hip-Hop artiesten betalen voor exclusieve content waarvan 60-80% in gescholden word. Maar met tv content een ander beleid voeren.

    Bij de muziek zetten ze er toch ook een “E” van explicit bij. En als een iDevice goed geconfigureerd is voor een kind kunnen ze dat niet zien en afspelen.

  10. Ja dames en heren,
    Apple bepaald wat goed of slecht voor ons is, vrij met wapens rondlopen en mensen afschieten is niet zo erg hoor, maar blote mensen dat kan echt niet !

  11. @Robert: kan niet, cowboys hebben een revolver

  12. Origineel geplaatst door Eric
    Ach, ‘t blijft een Amerikaans bedrijf hè. Preutser en hypocrieter dan Amerikanen heb je op deze planeet niet.

    En daar sluit ik mij volledig bij aan!!

    Zal wel constant “Piep” te horen zijn.

  13. Amerika het land waar de grootste porno industrie zit, en dan lees je dit. @Eric, Inderdaad preutser en hypocrieter kan het niet. @Patrik, vergeet de zwarte balkjes ook niet😂

  14. Willen ze met preutse series de concurrentie aangaan met bijvoorbeeld Netflix? Ze hebben geen schijn van kans, want de populairste series van het moment zitten vol met seks en geweld.

    Los daarvan bepaal ik zelf wel of ik seks en geweld wil kijken en die preutsheid van Apple is een doorn in mijn oog. De melding “deze foto mag niet van Apple” in sommige apps is te dol voor woorden. Vooral als het inderdaad om een tepel of iets anders milds gaat.

  15. Origineel geplaatst door Patrick
    Willen ze met preutse series de concurrentie aangaan met bijvoorbeeld Netflix? Ze hebben geen schijn van kans, want de populairste series van het moment zitten vol met seks en geweld.

    Los daarvan bepaal ik zelf wel of ik seks en geweld wil kijken en die preutsheid van Apple is een doorn in mijn oog. De melding “deze foto mag niet van Apple” in sommige apps is te dol voor woorden. Vooral als het inderdaad om een tepel of iets anders milds gaat.

    We bepaald wat mild is? Alleen met die opmerking al, begeef je je op een hellend vlak. Ik voor mij, ben er wel blij mee, kun je je kinderen toch met een gerust hart de Apple content laten kijken.
    Dat de meeste respondenten hier al onderdeel zijn en willen zijn van de verzuiling moeten ze zelf weten, maar mijn kinderen zeker niet!

  16. @evad1st:
    Tja het is inderdaad heel persoonlijk hoe je je kinderen hiermee op wil voeden. Persoonlijk heb ik er geen problemen mee als mijn kinderen (6 en 8 jaar) naakte lichamen zien. Daar zijn we allemaal mee geboren en het krampachtig verbergen daarvan binnen onze cultuur is op zich heel vreemd. Zo maak je er juist iets raars van! Echter het tonen van ‘de daad’ gaat weer veel te ver, maar verder mag het wat mij betreft minder preuts.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.