iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was woensdag 25 oktober 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 25 oktober 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoDe week is alweer over de helft en op deze woensdag kon je op iCulture weer allerlei leuke en interessante nieuwtjes en tips lezen. Zo heeft Nintendo haar nieuwste mobiele iOS-game aangekondigd, namelijk Animal Crossing: Pocket Camp. Hierin bouw je je eigen camping en maak je vriendjes met de medebewoners. Ook bleek vandaag dat Apple weer op overnamepad was: deze keer is het PowerbyProxi dat door Apple is overgenomen. Voor mensen met de IKEA Tradfri is er ook goed nieuws, want de HomeKit-update komt op 1 november. En als je graag sport met de Apple Watch, dan lees je bij ons alles over de Workout-app. Dat en meer in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

  • Apple heeft het bedrijf PowerbyProxi overgenomen. Dit Nieuw-Zeelandse bedrijf is gespecialiseerd in draadloos opladen.
  • Apple zou de eisen voor Face ID versoepeld hebben om zo de productie op te voeren, zo blijkt vandaag. Face ID is daardoor iets minder nauwkeurig dan Apple het liefst zou willen. Maar Apple heeft het inmiddels ontkend.
  • Apple wil alleen preutse tv-series, waarin geen blote tepel of grof taalgebruik voorkomt.
  • De HomeKit update voor de IKEA Tradfri-lampen komt op 1 november, zo blijkt uit tweets van IKEMA zelf.

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

FD Focus.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Knab Bankieren (gratis, iPhone/iPad, iOS 11.0+) - Knab Bankieren heeft een nieuw design met knoppenbalk.
  • Mactracker (gratis, iPhone/iPad, iOS 12.0+) - Lees alles over alle Apple-producten in de bijgewerkte MacTracker.
  • CityMaps2Go – Offline Maps (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 10.0+) - De reis-app CityMaps 2 Go werkt nu beter met Siri.
  • Documents by Readdle (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 11.0+) - Documents van Readdle werkt nu met alle videoformaten en er is een nieuwe manier van navigeren met tabs.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - FD Focus is de nieuwste app van het Financieel Dagblad.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 oktober 2017, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.