Siri Remote voor Apple TV 4, touchbediening.

Apple informeert ontwikkelaars die Apple TV-kit hebben gewonnen

Apple heeft ontwikkelaars geïnformeerd of ze zijn uitgekozen voor de Apple TV developerkit, waarbij je voor 1 euro de nieuwe Apple TV 4e generatie kunt bemachtigen.

Siri Remote voor Apple TV 4, touchbediening.Apple heeft ontwikkelaars laten weten of ze een Apple TV-ontwikkelkit hebben gewonnen. Dat blijkt uit diverse tweets van ontwikkelaars. Iedereen die staat ingeschreven bij het iOS Developer Program kon zich hiervoor aanmelden. Wie geluk heeft, mag voor 1 euro de nieuwe Apple TV 4e generatie aanschaffen. Zij krijgen een ontwikkel-exemplaar van de volgende generatie Apple TV, zodat ze ermee kunnen testen. De kits zijn vooral bedoeld om te zorgen dat ontwikkelaars nu alvast apps kunnen maken.

Apple TV voor 1 euro

Ben je uitgekozen, dan moet je inloggen bij het Developer Center en aangeven dat je gebruik wilt maken van het aanbod. Apple zal daarna 1 euro in rekening brengen en controleren of het verzendadres klopt. Het gewone publiek zal tot oktober moeten wachten op de normale versie van de Apple TV 4 en kan dan pas ervaren hoe het werkt met apps, de nieuwe afstandsbediening en de Siri-commando’s.

Ook de Belgische ontwikkelaar Frederik Jacques heeft er eentje gewonnen:

frederik-jacques-apple-tv-kit

De afgelopen dagen hebben we veel details gegeven over de nieuwe Apple TV. Zo blijkt dat er geen audiopoort op zit, zodat je geen oordopjes of audiosysteem kunt aansluiten. Ook blijkt Siri niet in Nederland te werken, maar krijg je gelukkig wel dezelfde afstandsbediening als in andere landen, iets wat eerst werd betwijfeld. Siri werkt trouwens ook alleen bij films die je via de iTunes Store hebt gekocht en bijvoorbeeld niet bij Netflix. Ook verscheen de eerste uitpakvideo.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 september 2015, 21:31
Categorie iDevices
Onderwerpen apple tv, developers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.