Hermes-Apple-Watch-band

Apple onthult nieuwe Apple Watch-bandjes

Apple heeft nieuwe bandjes voor de Apple Watch onthuld. Naast een samenwerking met Hermes komen er ook nieuwe kleuren voor de polsbandjes beschikbaar.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Hermes-Apple-Watch-band

Tijdens het Apple Event zijn er nieuwe horlogebandjes voor de Apple Watch onthuld. Dankzij een samenwerking met Hermès krijgen we naast de bandjes ook een bijbehorende wijzerplaat. Ook komen er nieuwe kleuren Apple Watch-bandjes beschikbaar.

Het Hermès-bandje is gemaakt van een lange strook leer, dat je twee keer rond je pols kunt winden. Bij deze drie verschillende leren Hermes-bandjes hoort een nieuwe Watchface. In een korte video kregen we de nieuwe kleuren van de bandjes te zien.

De Apple Watch Hermès wordt verkocht vanaf 1100 dollar. Je hebt dan de 38mm-variant. Voor een 42mm Apple Watch met Hermès-band betaal je 1150 dollar. De verkoop wordt eerst beperkt tot een aantal Apple Stores, speciaalzaken en Hermès-winkels in Australië, Canada, China, Duitsland, Frankrijk, Hongkong, Italië, Japan, Korea, Rusland, Singapore, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Zwitserland.

Zo zagen we horlogebandjes in de kleuren marineblauw, oranje, rood, roze en grijs voorbij komen. De geruchten van begin september blijken dus te kloppen.

Product RED en meer kleuren

Ook blijkt het eerder uitgelekte Product RED-bandje ook naar de Apple Watch te komen. Samen met een flinke collectie aan nieuwe Apple Watch-kleuren. De nieuwe Apple Watch bandjes zijn vanaf vandaag beschikbaar, ook in Nederland.

Product-Red-Watch

Apple heeft ook de Apple Watch Sport van nieuwe kleuren voorzien. Dit Watch-model is voortaan verkrijgbaar in goud en roségoud.

Alle aankondigingen op een rij

Het Apple-evenement is voorbij! Wat is allemaal verteld over de nieuwe iPhones, iPads en de compleet vernieuwde Apple TV? We hebben alle aankondigingen op een rij gezet in een uitgebreide roundup.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 september 2015, 22:51
Categorieën Accessoires, Apple
Onderwerpen apple watch, horlogebandje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.