Apple: ‘Nieuwe Apple TV krijgt alleen nieuwe componenten’

De Apple TV die via de FCC uitlekte zal niet kleiner zijn, maar alleen nieuwe componenten bevatten. De functionaliteit blijft hetzelfde.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

apple-tv-handDe Apple TV die eerder vandaag in documenten van de FCC opdook, zal geen kleinere afmetingen krijgen. Een woordvoerder van Apple heeft TNW laten weten dat er alleen interne veranderingen te verwachten zijn. De functionaliteit blijft echter gelijk. Dat er toch kleinere afmetingen in de FCC-documentatie stonden, zou ermee te maken kunnen hebben dat de buitenste behuizing ontbrak in de schematische tekeningen.

De nieuwe Apple TV zal op dezelfde manier blijven functioneren. De in code van iOS 6.1 ontdekte AppleTV3,2 zou gebruik maken van Apple’s A5X-processor en een Broadcom BCM4334 wireless chip. Apple bevestigde dat interne aanpassingen geen nieuwe functies met zich meebrengen. “We maken soms aanpassingen in de componenten, waardoor een nieuw modelnummer voor goedkeuring nodig is”, zei een Apple-woordvoerder tegen TNW. “De veranderingen in componenten hebben geen impact op productfuncties en Apple TV-klanten kunnen blijven genieten van dezelfde fantastische gebruikerservaring”, schepte de woordvoerder op.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2013, 11:50
Categorie iDevices
Onderwerp apple tv

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.