Reacties voor: Apple’s maart 2018 event: dit zijn onze verwachtingen

Maart is traditiegetrouw het moment dat Apple de eerste nieuwe producten van het jaar aankondigt. Nieuwe iPads, de iPhone SE 2, AirPower, wat kunnen we zoal verwachten op 27 maart? We zetten de verwachtingen voor je op een rijtje.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 36 reacties

  1. Ik verwacht eigenlijk ook een resumé over de verkoop van de Homepod tot nu toe, met daaraan gekoppeld de verwachte release data/periode voor andere landen, zoals DE en FR en misschien ook wanneer daarna de Homepod in andere landen beschikbaar komt.

  2. Ik vermoed dat de 9,7 inch helemaal verdwijnt en het minimaal 10 inch gaat worden.

  3. Nieuwe Apple Pay landen? Kan dat ook bij een event zoals dit?

  4. Ik hoop dat ze Dolby Atmos support voor de Apple TV 4K tijdens dit event bekendmaken. Ik wacht met smart…

  5. En wat ik ook een beetje verwacht zijn eventueel een refresh van de AirPods, en een nieuwe case voor draadloos opladen

  6. Eerlijk gezegd verwacht ik eigenlijk dat Apple met de APFS tool komt voor de Fusion-Drive of, wat nog beter is alle nieuwe iMac ‘s die van medio 2017 met Fusion-Drive vervangen voor 2TB SSD drive.

  7. mssch off topic: maar wat denken jullie dat de kans is dat er ooit een ronde apple watch komt? En of het in de nabije toekomst inderdaad mogelijk zou worden om het bloedsuikergehalte te meten via de watch? Ik zou me de series 3 willen aanschaffen, maar moest het dit jaar nog mogelijk worden je bloedsuikerwaarde te meten, zou ik nog even wachten met de aanschaf.

  8. Als je nu airpods besteld worden ze pas 15 maart geleverd. Ik durf ze nog niet te bestellen omdat er nog niet bijstaat dat de case draadloos kan laden.

  9. Dus ik kan me met een gerust hart vandaag een Apple Watch Series 3 kopen 😛

  10. Origineel geplaatst door Rob
    Ik verwacht eigenlijk ook een resumé over de verkoop van de Homepod tot nu toe, met daaraan gekoppeld de verwachte release data/periode voor andere landen, zoals DE en FR en misschien ook wanneer daarna de Homepod in andere landen beschikbaar komt.

    Dat hoop ik ook. Kijk erg uit naar de HomePod, zeker gezien de goede geluidsrecensies en het goede geluid van de AirPods.

  11. De MAC-pro??
    Ik zit met smart te wachten op dd nieuwe MAC-pro.
    Het begint tijd te worden.

  12. Origineel geplaatst door Angelo
    Ik vermoed dat de 9,7 inch helemaal verdwijnt en het minimaal 10 inch gaat worden.

    Bron??

  13. (Red.) Artikel bijgewerkt met meest recente verwachtingen.

  14. 🤞 Hoop op applepay aankondiging dat nederland komt. 🤞

  15. Origineel geplaatst door jan
    mssch off topic: maar wat denken jullie dat de kans is dat er ooit een ronde apple watch komt? En of het in de nabije toekomst inderdaad mogelijk zou worden om het bloedsuikergehalte te meten via de watch? Ik zou me de series 3 willen aanschaffen, maar moest het dit jaar nog mogelijk worden je bloedsuikerwaarde te meten, zou ik nog even wachten met de aanschaf.

    Als er ooit een ronde Apple Watch komt zal ik daar erg blij mee zijn daar ik het huidige design het meest lelijke design ooit van Apple vind.

  16. Ik hoop een iPhone SE 2 en Apple pay

  17. Origineel geplaatst door jan
    mssch off topic: maar wat denken jullie dat de kans is dat er ooit een ronde apple watch komt? En of het in de nabije toekomst inderdaad mogelijk zou worden om het bloedsuikergehalte te meten via de watch? Ik zou me de series 3 willen aanschaffen, maar moest het dit jaar nog mogelijk worden je bloedsuikerwaarde te meten, zou ik nog even wachten met de aanschaf.

    Origineel geplaatst door Nick Seamore
    Als er ooit een ronde Apple Watch komt zal ik daar erg blij mee zijn daar ik het huidige design het meest lelijke design ooit van Apple vind.

    Vaak is rond beter, soms vierkant!

  18. Wat is het toch eigenlijk een ontzettend overgewaardeerd merk.

  19. ik hoop echt op apple pay. man man man wat wachten wij daar al lang op…

  20. @iCrazy: yens wij hopen met je mee !!

  21. Origineel geplaatst door Karim
    Wat is het toch eigenlijk een ontzettend overgewaardeerd merk.

    😴

    Ik hoop echt zo op Apple Pay en dan samen met ING 😁

  22. Ik hoop dat ze eindelijk de Belgische Siri op de Apple. Tv zetten. Als je hier in België de Nederlandse Siri wil moet je een Nederlands Apple id en fake gegevens ingeven.

  23. Ik wil zo graag een IPad mini 5 🙁

  24. Is het nog geen tijd voor nieuwe AirPods ? Wou ze van de week kopen, maar schrok er een beetje van hoe lang ze er al zijn.

  25. Origineel geplaatst door Karim
    Wat is het toch eigenlijk een ontzettend overgewaardeerd merk.

    Ik ben heel benieuwd hoe je dan over andere merken denkt.

  26. Homepod in andere landen (België – Nederland …..) 🙂

  27. @Sprenkels: Je kan ze prima kopen hoor, zijn de beste draadloze oortjes momenteel. Waarschijnlijk komen er in september tijdens het iPhone-event nieuwe.

  28. Wat een gezeur over  pay! Je kunt overal (contactloos) met je pinpas betalen. Ik loop buitenshuis nauwelijks met m’n iPhone op zak. En wat als je eind van een shopping dagje met een lege accu voor een kassa staat? Want ga me niet vertellen dat die iPhones het zo lekker lang volhouden. Je moet niet te afhankelijk worden van 1 device. Dat gaat je gegarandeerd een keer opbreken.

  29. is er ook iets bekend over apple carplay in iOS 11.3?

  30. @Cor: Dan heb ik altijd nog mn Apple Watch 🙂 het voordeel wat ik vooral vind is dat je geen pincode meer hoeft in te vullen, ook bij bedragen hoger dan 25 euro. Tot 25 euro is contactloos pinnen in mijn ogen ideaal, daarna verschilt het niet veel meer met je kaart in het pinapparaat stoppen.

  31. @Cor: kijk, dat jij je telefoon niet buitenhuis meeneemt is niet ons probleem, en zolang je elke 2 jaar een nieuwe iPhone koopt zal de accu gewoon de hele dag meegaan. apple pay is handig omdat normale mensen vaak hun telefoon op zak hebben.

  32. @Yo: Ja zo herkenbaar… vind het een ideale maat.

  33. iPhone SE2 zo goed als zeker, heb dit gisteren vernomen in de Apple Store van een Apple verkoper die me dat vertelde.

  34. Origineel geplaatst door Tom
    iPhone SE2 zo goed als zeker, heb dit gisteren vernomen in de Apple Store van een Apple verkoper die me dat vertelde.

    ik moet echt een keer die Apple store medewerkers vinden die jullie dit soort nieuwtjes allemaal meegeven

  35. (Red.) Meepraten over alle aankondigingen kan in ons aparte ‘Praat mee‘ artikel. De reacties bij dit overzichtsartikel zijn nu gesloten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.