Apple kondigt iTunes Festival 2012 aan, gratis optredens van Usher, Jack White en Norah Jones

Apple heeft de line-up voor iTunes Festival 2012 in Londen aangekondigd. Artiesten als Usher, Norah Jones en Jack White zijn gratis bij te wonen en live te streamen via een app.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

itunes festival app 2012Elk jaar organiseert Apple in Londen een serie optredens. Sinds 2007 vindt het iTunes Festival plaats, waarbij een maand lang bekende namen komen optreden. Dit jaar is het evenement verschoven van juli naar september en kun je dertig dagen lang genieten van gratis optredens van artiesten als Usher, Norah Jones, Jack White en anderen. Dus mocht je een stedentrip naar Londen gepland hebben: zorg dat je er bent op het moment dat jouw favoriete artiest langs komt. Er staan maar liefst 60 namen op de lijst. Via de iOS-app iTunes Festival kun je live meeluisteren naar de muziek.

Er zijn geen tickets te koop voor het festival. Wel kun je via een loting kaartjes winnen, als je minimaal 14 jaar oud bent en in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Ierland of het Verenigd Koninkrijk woont. In juni zal Apple elke week de namen van gelukkigen via een trekking bekendmaken. Om mee te doen moet je via de website of de iOS-app aangeven welke kaartjes je wilt winnen. De volledige line-up is ook in de app te zien.

Let op: ondanks het feit dat de verloting expliciet openstaat voor Nederlanders, is de app nog niet in de Nederlandse App Store te vinden. Je kunt je al wel aanmelden via de website.

Downloaden: iTunes Festival London 2012 (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 mei 2012, 19:12
Categorieën Diensten, Mac & macOS, Round-up
Onderwerpen festival, itunes

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.