The Draw Thing: supergoedkope stylus voor Draw Something

The Draw Thing is een supergoedkope stylus om Draw Something te spelen. Voor 5 dollar koop je een stylus die eruit ziet als een groot potlood. Via crowdfunding proberen de bedenkers geld in te zamelen om het product te maken.

the draw thingDe populariteit van Draw Something zit in een vrije val, sinds de overname door Zynga werd aangekondigd. Toch zijn er nog steeds mensen die er toekomst in zien. Dan Weinstein en Doron Fetman hebben ‘The Draw Thing’ bedacht, een supergrote potlood voor het iPhone-scherm. In feite verschilt The Draw Thing niet zoveel van andere styli voor de iPhone, maar toch vinden Weinstein en Fetman dat ze creatief en buiten de gebaande paden denken. Dat moet blijken uit The Draw Thing. De diverse styli die al op de markt verkrijgbaar zijn, voldoen volgens het duo niet. Ze zien eruit als gewone pennen en bij het ontwerp is geen rekening gehouden met kinderhandjes.

Bovendien zijn ze behoorlijk duur. The Draw Thing kost via de crowdfundingsite Indigogo maar 5 dollar voor de eerste 2.500 snelle beslissers, inclusief verzendkosten in de VS. Voor internationale verzending komt er 10 dollar bij. Het is daarom als internationale koper slimmer om meteen een bundel te kopen. Drie pennen kosten $18 en zes pennen kosten $36.

De doelgroep van The Draw Thing bestaat vooral uit kinderen. Er zit een verwisselbare rubberen hoes omheen. De bedenkers hebben slechts 7.200 dollar nodig om het project te realiseren. De kans is echter groot dat Draw Something al totaal vergeten is tegen de tijd dat het project wordt afgerond en de eerste styli van de lopende band rollen.

Meer info: The Draw Thing

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 mei 2012, 16:03
Categorie Accessoires
Onderwerpen draw something, stylus

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.