Apple Kaarten snelheidslimiet in Nederland

Reacties voor: Apple Kaarten toont vanaf nu snelheidslimieten in Nederland en België: zo ziet het eruit

In Apple Kaarten zie je vanaf nu in Nederland en België de snelheidslimieten op veel wegen. Je weet dan wat de maximale snelheid is. Dit is aangegeven op zowel je iPhone als op je CarPlay-scherm als je hier gebruik van maakt.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Handig, maar wat jammer dat je het bij variabele snelheden niet ziet, juist daar vraag ik me op onbekende stukken wel eens af ‘was het nou 120 of 130 hier’?

  2. Als het dus niet werkt op wegen met variabele snelheid is het op snelwegen compleet onbruikbaar want daar geldt nu juist bijna overal ….. juist.

    Blijft toch een vreemd iets dat dat niet fatsoenlijk geïmplementeerd kan worden.

  3. Wederom een feature waar te lang op gewacht moest worden en dat vervolgens halfbakken en onbetrouwbaar is geïmplementeerd. Neem eens een voorbeeld aan Flitsmeister. Onbegrijpelijk dat Apple dit niet voor elkaar krijgt ondanks de enorme geldberg waar ze op zitten.

  4. Origineel geplaatst door Fred
    Wederom een feature waar te lang op gewacht moest worden en dat vervolgens halfbakken en onbetrouwbaar is geïmplementeerd. Neem eens een voorbeeld aan Flitsmeister. Onbegrijpelijk dat Apple dit niet voor elkaar krijgt ondanks de enorme geldberg waar ze op zitten.

    Ik ga eerst een tijdje rijden om te kunnen zeggen of het wel werkt of niet. Lijkt me een beetje kortaf om dit te doen gebaseerd op een artikel dat je leest online 😂

    Maar ik kan mij voorstellen dat FM het beter doet, maar dat is ook niet moeilijk als je nationaal werkt. Dan sluit het ook beter aan bij het vage systeem dat wij nu hebben met snelheden. Apple zou zoiets speciaal voor ons moeten programmeren. Iets wat ze vast wel doen (uiteindelijk). Maar je moet bedenken dat Apple voor elk land uitzonderingen moet maken. FM doet het alleen voor Nederland.

    Als je in softwareontwikkeling werkt snap je wel dat het makkelijk lijkt, maar dat het veel ingewikkelder werkt 😜

  5. Origineel geplaatst door Fred
    . Neem eens een voorbeeld aan Flitsmeister.

    Dat is inderdaad prima zolang je in Nederland rijdt. Ik gebruik het appje altijd als ik in NL ben, in België is het niks waard. Staat vol fouten van vanalles en nog wat.

    Ik vraag me wel af wanneer die fietsroutes in Apple kaarten nu eindelijk eens komen… moet geweldig zijn op de AW tijdens het fietsen voelbare signalen te krijgen bij een afslag.

  6. In België is het een ramp zoals het artikel aanhaalt. Op de meeste snelwegen is de snelheid fout. Het lijkt wel alsof Apple roulette heeft gespeeld en zomaar iets invult: 50, 70, 90, 120. Wat maakt het uit?

    In Spanje en Frankrijk was het afgelopen zomer ook al huilen met de pet op. Waardeloze feature. Echt beschamend voor een miljardenbedrijf.

  7. Mooi! Nu nog de huidige snelheid en Flitspalen/Flitsers implementeren en ik kan eindelijk stoppen met op Google based apps als Waze/Google Maps

  8. @Tom: Ik ben gisteren naar Brussel gereden, met op het eerste gezicht volslagen idiote maximum snelheden. Maar wat blijkt? Op de Belgische snelwegen staan bij de afritten de maximumsnelheden aangegeven, met een pijl naar de afrit. Apple heeft deze snelheden overgenomen voor de hoofdrijbaan. Beetje slordig…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.