Apple Maps/Kaarten op de Mac, iPhone en iPad.

‘Apple gaat freelancers inhuren om Apple Kaarten te verbeteren’

Apple gaat de hulp van freelancers inschakelen om Apple Kaarten verder te verbeteren. Door een kleine vergoeding voor elke kaartcorrectie te geven, kan Apple's kaartendienst sneller gecorrigeerd worden.

Apple Maps/Kaarten op de Mac, iPhone en iPad.
Apple gaat zich meer inzetten om Apple Kaarten verder te verbeteren. Rond het einde van de maand gaat Apple freelancers inhuren die tegen een kleine vergoeding kaartcorrecties aan Apple doorgegeven, waardoor verbeteringen sneller doorgevoerd kunnen worden.

Apple Kaarten verbeteren met freelancers

Het nieuwe TryRating-programma waarmee Apple freelancers wil gaan inschakelen om Apple Kaarten te verbeteren, is ontdekt door iGeneration. Het werk bestaat uit het geven kaartcorrecties van een bepaald gebied. Door zoekresultaten te controleren, adressen te verbeteren en locaties van zogenaamde points of interests te checken, moet de informatie in Apple Kaarten een stuk accurater worden. Voor elke taak die twee minuten duurt, krijgt de freelancer ongeveer 54 cent met een maximum van zeshonderd taken per week. In onderstaande screenshot is te zien hoe het verbeteren van een bepaald gebied in zijn werk gaat.

Apple Kaarten verbeteren voor freelancers.

Het complete handboek bestaat volgens iGeneration uit meer dan tweehonderd pagina’s. Apple zou adviseren om de gegevens te vergelijken met Street View-beelden van Google Maps. Vervolgens wordt de verzamelde informatie in het systeem van Apple Kaarten gezet, zodat gecontroleerd kan worden of verschillende freelancers dezelfde resultaten geven. Het programma wordt al sinds vorig jaar getest en zou later deze maand van start gaan.

Het programma geeft Apple de kans om Apple Kaarten een stuk completer te maken op een relatief eenvoudige en betaalbare manier. Het is goed mogelijk dat Apple tijdens de WWDC aandacht besteedt aan verbeteringen voor Apple Kaarten. Onlangs werden in Nederland nog ov-routes aan Apple Kaarten toegevoegd. Ook de omgeving van Parijs kan sinds kort via het openbaar vervoer routes opvragen. Behalve het inzetten van freelancers, zou Apple ook drones gebruiken om Apple Kaarten te verbeteren. Daarnaast wordt al enige tijd gewerkt aan indoor navigatie.

Via: 9to5Mac

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 juni 2017, 14:48
Categorieën Apps, Diensten
Onderwerpen apple kaarten, apple maps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.