Apple robot voor thuis

Reacties voor: Gerucht: ‘Apple bezig met huisrobot’

Nu het Apple Car-project is mislukt zou Apple de aandacht hebben gericht op iets nieuws: robotica voor thuis. Het zou gaan om een robot die je in huis volgt en een robot voor op tafel.
Lees het complete artikel → Gerucht: ‘Apple bezig met huisrobot’
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 4 reacties

  1. Die heeft vast ook de Apple glasses op?

    Reageer op BenV

  2. Leuk plan van Apple, alleen is maar de grote vraag kan Apple wel een menselijke robot ontwikkelen zoals te zien is in Nederland – Robot Sophia met AI? Denk dat Apple jaren achterop loopt hiermee. En ze al veel eerder dit zouden ontwikkelen. Hanson Robotics die Sophia ontwikkeld staat hier mijlen ver voorop en is wereldleider in het ontwikkelen van menselijke robots. Een goed voorbeeld hiervan is: Sophia.

    Reageer op Christof

  3. Eerst maar even Siri goed werkend krijgen. De basis van de “Ai Asistant” die altijd zo bekend staat om hele slechte werkingen ^^

    Reageer op Ricky

  4. Wat gezellig, straks dus een HomeBot naast m’n HomePod? 😝

    Reageer op Jermaine

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.