Google Gemini

Reacties voor: ‘Apple nog steeds in gesprek over Google Gemini AI-functies in iOS 18’

Knoop nog niet doorgehakt
Apple zou in gesprek zijn om Google's Gemini in te bouwen in iOS 18 en iPadOS 18, voor meerdere generatieve AI-functies. Daarnaast zou Apple in gesprek zijn met OpenAI.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Hahaha als er één AI-variant is die ik niet in mijn telefoon (of waar dan ook ) zou willen hebben dan is het Gemini wel! Google heeft daar de afgelopen weken zo’n verschrikkelijk slechte beurt mee gemaakt.

    Ik hoop eigenlijk dat dit net als met browsers en mail instelbaar wordt gemaakt.

    Reageer op Dominique

  2. Dan is het vaarwel Apple iPhone. Geen Google rommel voor mij.

    Reageer op Jeroen

  3. Mag hopen dat dit net als Siri Enzo uitgezet kan worden, zodat ik geen gebruik hoef te maken van AI.

    Reageer op Dennis

  4. Slecht nieuws, het lijkt er alleen maar op dat iOS 18 niet zo AI-geavanceerd wordt als dat de geruchten doen blijken. Het lijkt er met dit nieuws alleen maar op dat de ChatGPT-like Siri misschien niet zo geweldig gaat zijn als dat iedereen hoopt…

    Reageer op Stephan

    • Dat is ook niet mogelijk als Apple er aan vast houdt om alles lokaal op de iPhone te blijven processen. De rekenkracht die bijvoorbeeld ChatGPT beschikbaar heeft voor een antwoord is dan vele malen groter.
      Ben wel reuze benieuwd wat Apple er wel van kan maken.

      Meer OT hoop ik wel dat het mogelijk is Gemini uit te zetten. Als Google via die assistent data kan verzamelen over mij zoals Siri dat nu kan, dan heb ik daar echt wel een probleem mee.
      En overigens kan Apple dan niet meer met droge ogen aangeven pro-privacy te zijn.

      Reageer op Max Laadvermogen

  5. Volgens mij heeft Tim voor zijn beurt gesproken (AI in iOS18 is gonna be huge!) en nu is het in Cupertino dikke paniek omdat ze dat gewoon onmogelijk klaar krijgen. Het feit dat ze Google al willen inschakelen om AI te integreren in iOS is wat mij betreft een erg duidelijk teken aan de wand.

    Herinner je het moment dat BlackBerry voorbijgeraasd werd door de iPhone? Hoewel het niet zo dramatisch zal zijn, is dit volgens mij wel een Blackberry-moment voor Apple.

    Spannend.

    Reageer op Kaas

  6. Zal die woke bias van Gemini een voorwaarde zijn geweest van Tim? Nu maar hopen dat dit een optie is die is uit te zetten.

    Reageer op Edwin

  7. Ik lees al een paar dagen deze geruchten — maar als het waar is wil ik ook deze AI niet — ik heb een iPhone omdat ik helemaal niet te maken wil hebben met die data-graaier. Wat een enorm slecht idee van ze.

    Reageer op Oxygen

  8. Ik gebruik vaak Gemini and Microsoft designer
    Maar ook Pika is geweldig

    Reageer op Robert Klein Iphone Pro

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.