Apple Card

Reacties voor: Gerucht: ‘Apple wil meer financiële diensten internationaal aanbieden, zonder hulp van anderen’

Apple werkt aan het zelf aanbieden van meerdere financiële diensten, zonder dat ze daarbij partners zoals een bank nodig hebben. Dit zou het voor Apple ook makkelijker maken om diensten als de Apple Card internationaal beschikbaar te stellen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Apple mag veel van me weten. Maar mijn geld beheren hell no

  2. Nederland is bepaald geen kanshebber, maar mocht ooit de Apple Card naar Nederland komen dan vraag ik er gelijk een aan!

  3. Weten ze bij Apple niet dat koppelverkoop verboden is veel landen of interesseert ze dat gewoon niet?
    Ze maken prachtige apparatuur die naadloos samenwerkt maar deze ontwikkeling vind ik toch wel een beetje eng worden.

  4. Wil Apple nu The Big Brother gaan spelen en beslissen wie wat wanneer waar wel of niet krijgt ? Mijn geld liefst in mijn zakken.

  5. Origineel geplaatst door Henk
    Weten ze bij Apple niet dat koppelverkoop verboden is veel landen of interesseert ze dat gewoon niet?
    Ze maken prachtige apparatuur die naadloos samenwerkt maar deze ontwikkeling vind ik toch wel een beetje eng worden.

    Je hoeft die extra diensten niet af te nemen je hebt volgens mij nu voor elke dienst een alternatief..
    Het word pas een probleem op het moment dat ze een eigen dienst gratis gaan aanbieden bij een iphone en/ of verplichten te gebruiken dat is hier niet het geval.
    Daarnaast is vooral de iphone het koppelend product en niet de dienst en daar hebben ze geen marktmacht op.

  6. @Henk: Je kunt bij de autodealer een financieringsregeling treffen. Of bij Apple een betaling in termijnen doen voor je nieuwe macbook. Is niet verboden. Heeft ook niets met koppelverkoop te maken.

    Vooralsnog is het alleen maar vermelden van mogelijkheden door de redactie van iCulture, aangezien niemand nog weet wat Apple exact gaat doen. Maar Apple zal best wel een creditcard kunnen aanbieden die alleen beschikbaar is voor zijn klanten. Zodra je geen klant meer bent van Apple, zal je zo’n creditcard niet meer kunnen gebruiken. Exact wat er gebeurde toen ik mijn nederlandse bankrekening opzei. (Ben in het buitenland gaan wonen waar mijn bank geen zaken wou doen). Je bent ook gewoon je korting op jouw autoverzekering kwijt die je kreeg omdat je die via de bank afsloot. Of die korting op je hypotheekrente als je de bank opzegt. Ook dat heeft niets met koppelverkoop te maken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.