iPhone met schade

Reacties voor: Apple biedt nu onbeperkt aantal schadegevallen bij AppleCare+

Apple stopt met beperkingen op de AppleCare+ reparaties in Nederland en andere landen waar de dienst wordt aangeboden. Voorheen werden maximaal twee schadegevallen per jaar gedekt, nu is dat onbeperkt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Misschien ook goed om te vermelden dat AppleCare + helemaal niet beschikbaar is in België. Nu komt het over dat dit wel het geval is

  2. (Red.) Artikel bijgewerkt met uitzondering België.

  3. Ik heb altijd begrepen dat er wel voorwaarden zitten aan de schade. Een kras op het scherm wordt naar mijn idee niet gezien als een schade die onder Apple care plus valt.

  4. Hoe zit het als je bijvoorbeeld de iPhone 14 Pro Max in Amerika koopt en daar AppleCare+ afsluit (beiden momenteel stukken goedkoper). Heb je dan de volwaardige AppleCare+ dekking in Nederland?

  5. Cosmetische schade wordt niet gerepareerd, alleen functionele schade wordt gerepareerd.

  6. @Wasabisjors: Kan je beter niet doen. Ze wisselen dan je telefoon om voor een Amerikaanse versie en die zijn dan meestal ook niet beschikbaar. Je krijgt altijd het toestel wat je in de land van herkomst hebt gehaald terug. Dit komt omdat sommige landen andere band frequenties en bijv. in Dubai geen FaceTime erop zit etc.

  7. @Job: Ok, thx. Ga toevallig volgende week naar NY. Leek mij een mooie kans daar een iPhone 14 Pro Max te bemachtigen! 😄

  8. @Michel: thanks! Zo is het ook. Mij lijkt het een nuttige aanvulling op het artikel.

  9. (Red.) Artikel bijgewerkt met opmerking dat het niet voor cosmetische schades geldt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.