Apple brengt iTunes 10.6.1 met bugfixes uit

Apple heeft iTunes 10.6.1 uitgebracht, een update die alleen bugfixes bevat. Zo is er een probleem opgelost met het sorteren van tv-series en een aantal crash- en vastloopproblemen.

itunes 10-6-1Apple heeft vannacht iTunes 10.6.1 uitgebracht, waarin vooral bugfixes zijn doorgevoerd. Er zijn problemen opgelost met het crashen van de app, problemen met VoiceOver en een situatie waarbij iTunes vastliep tijdens het synchroniseren van de iPod shuffle of iPod nano. Ook is er een bugfix doorgevoerd, om problemen bij het doorbladeren van tv-afleveringen op de Apple TV op te lossen.

In het verleden kwam het voor dat ze ongesorteerd in beeld verschenen, maar dat is nu opgelost, waardoor de lijst overzichtelijker is geworden. De update van iTunes voor Mac en Windows is te vinden via de software-updatefunctie van je computer.

Apple heeft ook een update uitgebracht voor iTunes Producer, bedoeld voor mensen die content bij de iTunes Store willen aanleveren. In iTunes Producer 2.6 vind je enkele nieuwe functies, zoals het doorzoeken van metadata en het gelijktijdig bekijken van meerdere verkoper-ID’s. Er is een nieuwe gebruikersinterface aanwezig voor muziek en waarschuwingstonen en mensen die boeken willen publiceren via iTunes Producer kunnen voortaan de doelgroep, de startdatum van de voorbestellingen (pre-order) en een serienummer instellen. Er worden ook meer talen ondersteund.

Meer informatie over software-updates is te vinden op de website van Apple.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 maart 2012, 7:32
Categorieën Diensten, Mac & macOS
Onderwerp itunes

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.