iPhones populairste cameratelefoons op Flickr

De iPhone is verreweg de meest populaire cameratelefoon op Flickr. De iPhone 4 is nog altijd de meest gebruikte fotocamera op de sociale fotowebsite. In de top 5 van meest populaire cameratelefoons zijn vier iPhones te vinden.

iPhones populairste cameratelefoons op Flickr De iPhone is verreweg de meest populaire cameratelefoon op fotosite Flickr. In de lijst van de vijf meest populaire smartphones zijn achtereenvolgend de iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 3G en iPhone 3GS te vinden. De enige telefoon die niet door Apple wordt gemaakt in de top 5 is de HTC EVO 4G. Dit toestel is alleen in de Verenigde Staten op de markt gekomen. Al tijdenlang is de iPhone 4 de meest populaire camera voor foto’s op Flickr, hoewel de iPhone 4S steeds dichter in de buurt komt.

Een analist van Barclays noemde de iPhone de ideale keuze als digitale camera voor consumenten en enthousiaste fotografen. Vooral de handigheid waarmee foto’s online kunnen worden gezet draagt bij aan het succes van de iPhones. De iPhone 4 is de meest populaire camera op de sociale fotowebsite met meer dan 51 miljoen geregistreerde gebruikers.

Professionele camera’s van gerenommeerde merken als Canon en Nikon kunnen niet tipppen aan de iPhone 4. Op de tweede plaats is de Canon EOS 5D Mark II te vinden, gevolgd door de Nikon D90. Twee andere modellen van Nikon complementeren de top 5 van meest gebruikte camera’s. De vraag is wanneer de iPhone 4S de iPhone 4 weet te overtreffen. Deze laatste is al veel langer te koop dan de 4S en heeft daarom waarschijnlijk een groter aandeel.

iPhones op Flickr

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 maart 2012, 21:20
Categorie Apps
Onderwerpen camera, flickr, iPhone 4

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.