Apple brengt iTunes 10.5.2 uit met verbeteringen voor iTunes Match en cd’s afspelen

Apple heeft iTunes 10.5.2 uitgebracht, met verbeteringen voor iTunes Match en vervormingen bij het afspelen van bepaalde cd's. iTunes Match is momenteel alleen in de VS te krijgen.

itunes-10-5-2Apple heeft vanavond iTunes 10.5.2 uitgebracht, een update die vooral voor Amerikanen interessant zal zijn. De (kleine) update brengt verbeteringen voor iTunes Match, de dienst waarmee je zelfgekochte of gedownloade muziek kunt omzetten naar iTunes-nummers. iTunes 10.5.2 lost ook problemen op met vervorming van het geluid bij het afspelen of importeren van bepaalde cd’s.

Wil je meteen downloaden en krijg je nog geen melding dat er een update beschikbaar staat, dan kun je het beste even naar de iTunes-downloadpagina gaan. De download is 102 MB groot voor Mac-gebruikers en 66 tot 68 MB voor Windows-gebruikers. iTunes 10.5.1 of hoger is vereist als je iTunes Match wilt gebruiken; de dienst is nog niet buiten de VS uitgerold.

Downloaden: iTunes-downloadpagina

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 december 2011, 23:46
Categorieën Apps, Diensten, Mac & macOS
Onderwerpen itunes, itunes match

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven? Apple is in 2019 gestopt iTunes, maar er zijn opvolgers!

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.