Apple biedt ook in Nederland nu 90 seconden muziekpreviews in iTunes Store

Een paar maanden geleden startte Apple met het aanbieden van 90 seconden durende previews van muzieknummers in de Amerikaanse iTunes Store. Nu blijkt de functie ook buiten de VS beschikbaar te zijn. In Australië, Nieuw-Zeeland, Canada, Nederland en diverse andere landen zijn nu meerdere muzieknummers met een langere preview. Nog niet alle nummers zijn overgezet […]
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Een paar maanden geleden startte Apple met het aanbieden van 90 seconden durende previews van muzieknummers in de Amerikaanse iTunes Store. Nu blijkt de functie ook buiten de VS beschikbaar te zijn. In Australië, Nieuw-Zeeland, Canada, Nederland en diverse andere landen zijn nu meerdere muzieknummers met een langere preview.

Nog niet alle nummers zijn overgezet en bovendien komen de 90 seconden-previews alleen voor bij langere muzieknummers. Dat de iTunes Stores buiten de VS nu pas overstappen op de langere previews heeft wellicht te maken met licentie-afspraken.

90sec preview

Tipgever: Dirk005

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 april 2012, 14:24
Categorieën Diensten, Mac & macOS
Onderwerpen apple, itunes, muziek, preview

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.