Bekijk de livestream van het iPad mini-event

Apple gaat vanavond het iPad mini-evenement uitzendne als livestream op de Apple TV en Apple-website. Tijdens het evenement zullen vermoedelijk de iPad mini, iBooks 3.0, iTunes 11 en meer producten worden aangekondigd.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

apple tv livestreamApple gaat het media-evenement van vanavond live streamen via de Apple-website en de Apple TV. Op de website is een speciale webpagina opengesteld waar je de aankondigingen live kunt volgen. Op de Apple TV is een extra item toegevoegd waarin de livestream wordt aangekondigd. Het is voor het eerst in lange tijd dat Apple weer een livestream aanbiedt van een evenement. Vanavond vanaf 19:00 uur Nederlandse tijd gaat de livestream van start.


Vanavond wordt niet alleen een iPad mini verwacht. Er gaan ook geruchten over nieuwe MacBooks en iMacs, nieuwe versies van iWork en iLive en een aangepaste versie van de 9,7-inch iPad met Lightning-connector. Je kunt alle aankondigingen ook live volgen via @iCulture. Op iPhoneclub en iPadclub zullen we seconden na de aankondigingen al het nieuws publiceren, zodat je meteen kunt meepraten.

Inmiddels is de Apple Store offline gegaan en lekken de eerste details uit over nieuwe producten, zoals vier nieuwe Lightning-adapters en een extra zware oplader voor de iPad. De accent zou vanavond wel eens sterk op het onderwijs kunnen liggen, met aankondigingen van iBooks 3.0 en iTunes 11.

apple event livestream

Alle aankondigingen op een rij

Apple TV

De Apple TV is Apple's kleine kastje voor aan je televisie, waarmee je video's kan kijken, gebruik kan maken van streamingdiensten als Netflix en Videoland, games kan spelen en foto's en video vanaf je iPhone, iPad en Mac kan afspelen op je televisie met AirPlay. De Apple TV is een woninghub voor HomeKit en wordt geleverd met de Siri Remote. Haal meer uit je Apple TV met deze mogelijkheden. Met handige tips en meer om de functies van je Apple TV te ontdekken. Het nieuwste model is de Apple TV 4K uit 2022. Voor de beste prijzen lees je ons artikel over een Apple TV kopen.

Apple TV

Reacties: 49 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.