Je kunt nu sneller zien welke Beats 1 show er bezig is.

Apple geeft Radio-functies in de Muziek-app een opknapbeurt

Apple heeft een subtiele verandering aan het uiterlijk van de Muziek-app doorgevoerd, zodat je nu in een oogopslag kunt zien welke Beats 1-show op dit moment bezig is.

Je kunt nu sneller zien welke Beats 1 show er bezig is.

Apple heeft de Radio-functies van de Muziek-app een opknapbeurt gegeven. Hierdoor wordt het gemakkelijker om te zien welke show er nu bezig is op Beats 1 en wanneer het volgende radioprogramma begint. Dankzij de aanpassing kijk je voortaan niet meer tegen steeds hetzelfde Beats 1-logo aan.


De update voor de Radio-pagina in de Muziek-app is aan de kant van Apple’s servers doorgevoerd, zodat jij geen update hoeft te downloaden om de nieuwe indeling te zien.

Het radio-onderdeel van de Muziek-app ziet er vanaf nu mooier uit. Met een druk op de knop bekijk je het volledige Beats 1  programma.

Zie meteen welke Beats 1 show bezig is

In plaats van steeds hetzelfde saaie plaatje, kun je nu in een oogopslag zien hoe lang het huidige Beats 1-programma nog duurt. Met een foto van de host zie je wie er plaatjes draait en dankzij een korte beschrijving weet je ook wat je van de show kunt verwachten.

Ook is er naast de ‘Luister Nu’-knop een ‘Ontdek’-knop toegevoegd, die je rechtstreeks naar het volledige programma-overzicht van Beats 1 brengt. Apple heeft de laatste tijd verschillende subtiele veranderingen voor de radiofunctie van de Muziek-app doorgevoerd. Zo kun je 3D Touch op de iPhone 6s gebruiken om snel naar Beats 1 te springen met een Snelle Actie.

Hoewel Apple Music een betaalde muziekdienst is, kan iedereen wel gratis naar Beats 1 luisteren. Je hebt hier dus geen abonnement op Apple Music voor nodig.

https://www.iculture.nl/gids/beats-1-faq-lees-alles-over-apples-nieuwe-radiostation/

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.