iculture-app-gemist
App Gemist
App Gemist logo

App Gemist: PostNL, AH Productscanner, Vertrouwde contacten, Infuse en meer

Wat waren de populairste iOS-apps afgelopen week? iCulture kijkt naar de apps die op onze website zijn besproken, zoals PostNL, AH Productscanner, Vertrouwde contacten, Infuse en meer.

App Gemist logoIn de rubriek ‘App Gemist’ lees je elke zondag over de interessantste apps die de afgelopen week zijn verschenen of die een flinke update hebben gekregen. Welke gloednieuwe apps moet je deze week absoluut op je iPhone en iPad installeren? En welke apps komen er minder positief van af in onze reviews? Je ziet ze allemaal overzichtelijk bij elkaar in een nieuwe editie van App Gemist.

AH Productscanner

Supermarktketen Albert Heijn introduceerde deze week de nieuwe AH Productscanner. Met deze app kun je met de camera van je iPhone aanvullende informatie over producten opvragen. Althans, dat is het idee. Uit onze tests komen nog wel wat problemen naar voren en blijkt het aanbod van ondersteunde producten wel erg klein. Alle details lees je in ons artikel over AH Productscanner.

Vertrouwde contacten & SOS Alerts van Google

Google heeft deze week een nieuwe app voor persoonlijke veiligheid uitgebracht die op iPhone én Android werkt. Met de app geef je familie en vrienden toestemming om jouw locatie op te vragen in mogelijke noodgevallen. Ook gaat Google in onder meer de Google-app en Google Maps SOS Alerts tonen bij noodsituaties, zoals bosbranden.

Muzzle voor Mac

Bij een beamerpresentatie dempt je Mac automatisch je meldingen, beter bekend als ‘niet storen’. Maar als je je scherm met iemand deelt gebeurt dat niet en moet je het handmatig doen. Om gênante situaties te voorkomen is er nu de gratis Mac-app Muzzle die samenwerkt met verschillende apps. Lees ons artikel over Muzzle voor Mac voor meer details.

Downloaden via de website van Muzzle (gratis)

PostNL

Je verwacht een pakketje en dan blijk je op het ingeplande tijdstip niet thuis te zijn. Dankzij de nieuwste update van de PostNL-app is dat voortaan verleden tijd. In de app geef je nu zelf aan wanneer je je pakketje wilt ontvangen, nog voordat de bezorger bij je aan de deur is geweest. Lees er meer over in ons artikel over PostNL.

Blendle (Premium)

Voor gebruikers van de betaalde Premium-dienst kwam Blendle deze week met een grote update voor de iOS-app. Die introduceert een nieuwe manier om te bladeren door de artikelen die speciaal voor jou zijn samengesteld. Op basis van je favoriete onderwerpen, kranten en tijdschriften krijg je elke dag een nieuw overzicht met persoonlijke updates. Hoe het werkt lees je in ons artikel over Blendle.

Telegram

Berichtendienst Telegram timmert rustig verder aan nieuwe functies voor de app(s). Deze week was het weer de beurt aan de iOS-app. In de jongste versie (4.2) kun je nu ook foto’s en video’s automatisch laten verdwijnen en heb je bovendien sneller toegang tot diezelfde media. Lees ons artikel over Telegram.

Infuse

De populaire mediaspeler Infuse loopt met de laatste update weer gelijk met de Apple TV-app. De jongste versie van de app bevat onder meer een vernieuwde bibliotheek voor meer overzicht, en automatische filters en categorieën om sneller te kunnen bladeren. Lees ons artikel over Infuse.

Apple Store

De iPhone 8 laat weliswaar nog even op zich wachten, maar dankzij de vernieuwde Apple Store-app kun je nu wel zien of jouw gewenste nieuwe iPhone op voorraad is in éé1n van de Apple Stores in de buurt. Ook kun je vanuit de app nu je bestelling betalen met Touch ID. Lees ons artikel over Apple Store-app.

Fleksy

Toetsenbord-app Fleksy is deze week nieuw leven ingeblazen. Na de overname door Pinterest stopte de ontwikkeling abrupt. Die wordt nu overgenomen door een andere ontwikkelstudio, die er grootse plannen mee heeft. Deze week verscheen alvast een kleine update, maar op de grotere vernieuwingen moeten we nog even wachten. Welke dat zijn lees je in ons artikel over Fleksy.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 juli 2017, 13:00
Categorieën Apps, Round-up
Onderwerp app gemist

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.