Blendle Premium op de iPhone.

Blendle Premium toont je de beste verhalen met machine learning

Abonnees van Blendle Premium krijgen nu dankzij machine learning passende artikelen te zien van de onderwerpen, kranten en tijdschriften die zij interessant vinden. Elke dag krijg je een nieuwe selectie.

Blendle Premium op de iPhone.
Als je gebruikmaakt van Blendle Premium, dan kun je nu gebruikmaken van iets nieuws. Blendle Premium werkt nu met machine learning om jou elke dag de beste artikelen voor je klaar te zetten. Door je favoriete tijdschriften en kranten weer te geven, laat Blendle bovenin de app zien welke verhalen je niet mag missen. Tijdens het testen viel ons op dat de functie lijkt op een soort Stories-variant van Blendle.

Blendle Premium met machine learning

In de app gaf je al aan welke onderwerpen je interessant vindt, maar voor Blendle Premium wordt nu dus machine learning ingezet. Hiermee wordt ingeschat welke verhalen jij echt niet mag missen. Behalve de onderwerpen, geef je in de app ook aan welke tijdschriften en kranten jouw favoriet zijn. Elke dag wordt dan per categorie de beste artikelen voor je klaargezet. Het bekijken van deze updates lijkt op het bekijken van een Instagram Stories of een Snapchat Verhaal.

Blendle Premium met machine learning.

Bij de verzameling van updates van bijvoorbeeld hetzelfde tijdschrift, kun je bovenaan bij de balk zien hoeveel artikelen er in de verzameling zitten. Door aan de rechterkant van het scherm te tikken, spring je naar het volgende artikel. Wil je terug naar de vorige, dan tik je aan de linkerkant van het scherm. Je ziet in eerste instantie alleen een titel van het artikel en eventueel de bijbehorende afbeelding. Om het volledige verhaal te lezen, scrol je simpelweg naar onderen. Als je geen tijd hebt om het artikel te lezen, kun je deze met de bookmark rechtsonder aan je lijst toevoegen om hem later alsnog te bekijken.

De nieuwe functie werkt alleen met Blendle Premium. Dit is de nieuwste dienst van Blendle die begin dit jaar geïntroduceerd werd. Met Blendle Premium heb je voor een vast bedrag per maand de beste artikelen van meer dan 120 titels. Naast Blendle Premium kun je ook nog los per artikel betalen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 juli 2017, 16:38
Categorie Apps
Onderwerp blendle

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.