AltStore appwinkel EU

Reacties voor: AltStore PAL officieel van start: kost €1,50 per jaar

De roemruchte AltStore wordt een officiële marktplaats voor apps in de EU. Ontwikkelaar Riley Testut maakt gebruik van de mogelijkheid om appstores van derden te openen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Fijn hoor…hele regelgeving wijzigen en dit is het resultaat….meneer kan Pokemon op zijn iPhone spelen.

    Reageer op Flieps

  2. Ik hoop dat de Delta emulator ook gewoon te downloaden wordt in de EU via de vertrouwde App Store.

    Heb geen zin in alternatieve stores.

    Reageer op Jeffrey

  3. Ik vooral de EU bedanken. Heel de wereld kan de emulator Delta gratis downloaden. Alleen de EU gebruikers moeten een onbekende en onveilige App Store downloaden met abonnement om deze emulator te verkrijgen.

    Knap werk EU! 👍

    Reageer op Thomas

  4. Ik heb de App via website betaald en geinstalleerd .
    En ik zie het icoontje op mijn scherm, maar het is niet geinstalleerd.

    Er komt op te staan : AltStore PAL kan niet worden geinstalleerd. Probeer later opnieuw

    Ben de hele dag al aant proberen maar steeds dat bericht.
    Heb zelfs geupdate naar ios 17.5 beta 2.

    Reageer op Peter

    • Oké, en heb je het al geprobeerd op een niet beta versie van iOS? Je draait namelijk een beta en dan weet je dat dingen misschien niet goed kunnen werken……

      Reageer op Frans

      • Ik heb eerst op 17.4.1 geprobeert en het installeert niet. Je ziet het icoontje met zo een pijltje dat het nog moet installeren. Dat werkte niet.
        Dan heb ik geupdate naar 17.5 beta 2, dat geeft hetzelfde resultaat.
        Straks de iphone eens volledig resetten en opnieuw proberen.
        Het is maar een backup toestel .

        Reageer op Peter

  5. Een clipboard manager die vanwege een beveiligingsrisico afgekeurd is. Klinkt als ‘niet downloaden’.

    Een Appstore die (op een ander apparaat) een server lokaal moet draaien die zelfstandig certificaten gaat maken voor .ipa’s die je van het internet download. (En daarbij een hoop gedoe voor max 10 applicatie’s, wekelijks verplicht een uurtje knutselen / opnieuw registeren).

    E.e.a. geeft mij geen vertrouwen in deze appstore.

    Reageer op Het.Draakje

  6. Geen enkele belangstelling voor omdat ik niks mis wat niet in de Apple Store te vinden zou zijn voor de iPhone/iPad. Op mijn Mac mini Pro heb ik 3 bekende apps geïnstalleerd via sideloading omdat deze voor de Mac niet in de Apple Store aanwezig zijn. Tidal, BluOs controller en dBpoweramp. De eerste 2 zijn er wel voor iPhone /iPad in de Apple Store. De laatste is er alleen voor Windows en MacOs.

    Reageer op Hans Zwartbol

  7. Het gaat pas echt een probleem worden als app makers massaal overspringen naar die alternatieve stores en de apple app store links laten liggen. Dan is het hele apple platform naar de knoppen geholpen door de EU.
    Ik denk alleen niet dat het zo’n vaart zal lopen.

    Reageer op Peter

  8. Bizar dat hij een alternatieve app uit de App Store laat verwijderen om vervolgens zijn eigen store te releasen met de delta emulator alleen in de EU. Vervolgens gaat hij in de rest van de wereld wel de Delta emulator in de App Store releasen….

    Goed verhaal 😛 kwestie van wie naait wie. Eu heeft dit mogelijk gemaakt, maar nu wordt EU benadeeld door uit een externe marketplace te moeten downloaden buiten de walled garden van Apple… bijzonder hoe dit gaat.

    Reageer op Jos

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.