AirPods Pro

Reacties voor: Gerucht: ‘AirPods Pro 2 met nieuwe functies komen in 2022’

Apple werkt aan een nieuwe AirPods Pro 2 met een nieuw design. Deze tweede generatie AirPods Pro met fitnesstracking komen in 2022, zo beweerde een bron al eerder. Nu is er opnieuw een bron die zegt de AirPods Pro in 2022 te verwachten. Voor die tijd brengt Apple later dit jaar nog de AirPods 3 uit, met nieuw design.

Reacties: 6 reacties

  1. Zou het jammer vinden als de ruisonderdrukking op de Airpods 3 niet wordt toegevoegd. Ik gebruik deze functie vaak met tevredenheid.

  2. Zou wel weten wat de fitnesstracking bij oordopjes inhoudt!? Bij Apple watch en Iphone begrijp ik het wel maar bij oordopjes??

  3. @Wally Leenhouwers: Ruisonderdrukking is denk ik alleen voor de AirPods Pro bedoeld, de AirPods 3 wordt lager gepositioneerd en om hem minder duur op de markt te brengen wordt ruisonderdrukking achter wegens gehouden. Anders ben je aangewezen op de AirPods Pro, wil je ruisonderdrukking hebben.

  4. (Red.) Opnieuw een bron die beweert dat de AirPods Pro 2 in 2022 komen.

  5. Prima mijn airpods zijn wegens krakend geluid laatst omgeruild, deze vielen in het reparatie programma wat er sinds kort is.
    Dus kan voorlopig nog wel even met deze doen 🙂

  6. Op zich wel logisch dat er “ooit” (nu 2022 kennelijk) een nieuwe/geupdate versie van deze AirPods Pro komen.
    Gebeurde namelijk ook met de reguliere AirPods.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.