Reacties voor: AirPods krijgen Live Luisteren-functie in iOS 12

Ideaal bij lichte gehoorproblemen
Goed nieuws voor mensen met gehoorschade of verminderd gehoor: Apple gaat ook de Live Luisteren voor AirPods aanbieden. Voorheen had je hiervoor speciale gehoorapparaten nodig.
Lees het complete artikel → AirPods krijgen Live Luisteren-functie in iOS 12
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Ah daar is mijn antwoord op het icoontje met het oortje in het bedieningspaneel! 😃

  2. Zou dit ook werken op de BeatsX?

  3. Krijgen mensen dit ook actief? Mij lukt het namelijk niet. Sowieso kan ik bij toegankelijkheid nergens de AirPods selecteren, en bij het bedieningspaneel icoontje blijf hij op “uit” staan.

  4. @Rfjcjanssen: Mij is het gisteren gelukt dit actief te krijgen, maar had toen nog geen idee wat het was en waarvoor het diende. Ik maakte verbinding met mijn AirPods en heb vervolgens het bedieningspaneel geopend en daar het icoontje horen aangetikt. Vervolgens werd er een scherm geopend met de batterij weergave van mijn AirPods en daaronder een knop liveweergave als ik daar op tikte hoorde ik in eens mijn omgeving geluid door mijn AirPods.

  5. Kan niet wachten om iemand af te luisteren als een soort 007 😂

  6. Origineel geplaatst door Leander
    @Rfjcjanssen: Mij is het gisteren gelukt dit actief te krijgen, maar had toen nog geen idee wat het was en waarvoor het diende. Ik maakte verbinding met mijn AirPods en heb vervolgens het bedieningspaneel geopend en daar het icoontje horen aangetikt. Vervolgens werd er een scherm geopend met de batterij weergave van mijn AirPods en daaronder een knop liveweergave als ik daar op tikte hoorde ik in eens mijn omgeving geluid door mijn AirPods.

    Ja precies dit! Ja moet op het “uit” of “off” woordje drukken om het te activeren. Het werkt echt heel goed! De Microfoon van de iPhone wordt gebruikt en ik mankeer niks aan mijn oren maar wow, het is net HD geluid 😅

  7. Hele mooie ontwikkeling!
    Ben benieuwd of Apple ooit echte vervangers voor hoorapparaten gaat maken.

  8. Wanneer airpods 2 dan?

  9. Origineel geplaatst door Micha
    Zou dit ook werken op de BeatsX?

    zelfde vraag hier

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.