iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 5 juni 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 5 juni? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Deze dag na de WWDC-keynote lees je op iCulture nog allerlei interessante artikelen over de aankondigingen. Zo bleek dat de iPad de iPhone X-veegbewegingen krijgt in iOS 12, zodat het bedienen van je iPad bijna hetzelfde gaat. Is dit een voorbereiding voor een nieuwe iPad zonder thuisknop. Over iPhone X gesproken: Face ID werkt in iOS 12 met twee gezichten. Wel zo handig voor je partner. En mocht je in alle rust nog de belangrijkste aankondigingen willen lezen, dan kan dat met ons overzicht van de 10 grootste WWDC 2018-aankondigingen. We hebben ook zoals gebruikelijk de onbekende iOS 12-functies op een rij gezet die ook zeker de moeite waard zijn. En voor automobilisten is er goed nieuws, want Flitsmeister komt naar CarPlay! Dat en meer in deze iCulture Vandaag!

Tips, opinie en meer

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Houseparty, de app voor videobellen met groepen, is er ook voor de Mac.
  • App Store Connect (Gratis, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - Met de nieuwe App Store Connect-app hebben ontwikkelaars toegang tot hun eigen apps.
  • TicketSwap - Buy, Sell Tickets (Gratis, iPhone/iPad, iOS 16.0+) - Aanmelden bij Ticketswap kan ook zonder Facebook.
  • AD - Nieuws, Sport & Regio (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - De AD-app is helemaal vernieuwd.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.