AirPano-icon

Zo download je AirPano gratis via de Apple Store-app

Panorama-app AirPano is gratis te downloaden, maar daarvoor zul je wel de Apple Store-app moeten gebruiken. Weet je niet hoe dit werkt, dan kun je hier stap voor stap lezen hoe je de app gratis uit de Store plukt.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

AirPano-icon
AirPano, de app waarmee je indrukwekkende panorama’s van steden bekijkt, is tijdelijk gratis te downloaden in de App Store. Grote kans dat je dit nog niet in de gaten had, want de gratis app zit verstopt in de Apple Store-app (en is alleen via die route gratis te downloaden!).

Apple ziet graag dat mensen de Apple Store-app op hun iDevice installeren. Om dit aan te moedigen kun je regelmatig een promocode opvragen vanuit de app. Deze keer is AirPano Travel Book aan de beurt.

Indrukwekkende panoramafoto’s met AirPano

Met AirPano zet je een collectie van indrukwekkende panoramafoto’s op je iPhone, zodat je allerlei beroemde plaatsen in de wereld van bovenaf kunt bekijken. Een beetje zoals de 3D Flyover van Apple Maps, waar vandaag nog nieuwe steden aan toegevoegd werden.

Deze panorama’s zijn in een prachtig ontworpen app gegoten, waarbij je door een klassiek popup-boek bladert om verschillende categorieën te selecteren. Wereldwonderen bijvoorbeeld, of ‘Beautiful cities’.

AirPano gratis downloaden met de Apple Store-app: zo werkt het

Apple-Store-AirPano

  1. Voordat je AirPano gratis kunt downloaden, zul je eerst de Apple Store-app op je iDevice moeten zetten.
  2. Als je dit gedaan hebt navigeer je naar het Stores-tabblad en scroll je naar beneden.
  3. Hier kun je een pasafspraak voor de Apple Watch inplannen, maar door van links naar rechts te vegen over het scherm verschijnt het logo van AirPano.
  4. Tik vervolgens op de groene balk met Download nu gratis om het App Store-venster te openen en de promocode in te wisselen.
  5. De app zal nu beginnen met downloaden.

Selecteer de Nederlandse Store

Als je in de buurt van de Duitse grens woont is het belangrijk om te controleren dat een Duitse Apple Store niet dichterbij is. Op die manier loop je de aanbieding mis, al is dit gemakkelijk op te lossen door de locatievoorzieningen uit te schakelen (Instellingen > Privacy > Locatievoorzieningen > Apple Store) en bovenstaande stappen te herhalen.

Ook Belgische lezers kunnen via de Apple Store-app meedoen aan deze promotie. Hiervoor zul je het land nog wel even op Nederland moeten zetten (en een Nederlands account moeten hebben), aangezien er nog geen Apple Store in België is. Dit doe je door naar Accounts te gaan en ‘Nederland’ te selecteren uit de lijst.

Let op: op de iPad krijg je de gratis app niet te zien.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 augustus 2015, 10:49
Categorie Apps
Onderwerpen apple store, panorama

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.