Zo download je Afterlight gratis via de Apple Store-app

Afterlight is een handige fotobewerkignsapp. Heb je nog geen app met dergelijke functies, dan kun je deze nu gratis downloaden vanuit de Apple Store-app. Hoe je dat moet doen lees je in dit artikel.

Afterlight-icoon.De Apple Store-app is niet alleen handig om snel producten te bestellen in de online Apple Store, maar geeft ook eens in de zoveel tijd gratis en voor niets een betaalde app cadeau. Na Shadowmatic een maand geleden is het nu de beurt aan Afterlight, een fotobewerkingsapp voor de iPhone en iPad. De app is tot en met 10 januari 2016 gratis te downloaden vanuit de Apple Store-app.

Foto’s bewerken met filters in Afterlight

Met Afterlight is het niet alleen mogelijk om je foto’s bij te snijden en zaken als de belichting aan te passen, maar voeg je ook één van de 74 filters toe. Zo bevat de app Instagram-filters, maar ook filters die gebaseerd zijn op de seizoenen. Voor het maken van mooie winterfoto’s ben je bij Afterlight dus aan het goede adres. De app is beschikbaar voor zowel de iPhone als iPad. De iPhone-versie heeft onlangs nog ondersteuning voor 3D Touch gekregen in combinatie met Peek en Pop, waardoor iPhone 6s-eigenaren een streepje voor hebben.

Afterlight op de Dam. Afterlight met iPads.

Afterlight gratis downloaden met de Apple Store-app

Afterlight kost normaal gesproken €0,99 en is nog nooit in de aanbieding geweest. Heb je nog geen fotobewerkingsapp, dan kun je met deze aanbieding je voordeel doen. Je hebt echter wel de Apple Store-app van Apple nodig. Volg onderstaande stappen om de app gratis te bemachtigen.

Afterlight downloaden vanuit de Apple Store-app.

  1. Download de Apple Store-app uit de App Store mocht je die nog niet op je toestel hebben staan.
  2. Ga in de Apple Store-app naar het Stores tabblad en scroll een stukje naar onderen.
  3. Bij de banner Hour of Code 2015 veeg je drie keer van rechts naar links, waarna er een banner van Afterlight tevoorschijn komt.
  4. Tik op de groene balk Download nu gratis en de Apple Store-app zal je automatisch doorsturen naar de App Store met een al ingevulde promotiecode.
  5. De app begint nu met downloaden.

Ook Belgische lezers kunnen sinds de komst van de Apple Store in Brussel gretig gebruikmaken van deze aanbiedingen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 december 2015, 10:33
Categorie Apps
Onderwerpen apple store, fotobewerking

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.