nemef-entr-motorcilinder

Buitengesloten? iOS-app Nemef ENTR-slot crasht na update

De iOS-app van ENTR kampt met een vervelende bug bij het opstarten, waardoor verschillende gebruikers het ENTR-slot van Nemef niet meer kunnen openen.

nemef-entr-motorcilinder

Het slimme Nemef ENTR deurslot kun je gemakkelijk openen met de bijbehorende iPhone-app. Nu de meest recente versie van die app echter crasht bij het opstarten, staan verschillende gebruikers ineens voor een dichte deur.

Het ENTR-slot is interessant voor Nederlanders omdat het slot ook op Europese sloten te installeren is. Dit in tegenstelling tot veel slimme sloten op Kickstarter, die alleen op zogenaamde Deadbolt-sloten werken. Om die reden hebben het ENTR-slot ook uitgebreid besproken in een recensie op iCulture, die je via onderstaande link kunt lezen.

iCulture-lezer Martijn laat echter aan ons weten dat de meest recente versie van de ENTR-app roet in het eten gooit.

ENTR-app crasht na opstarten

Bij meerdere gebruikers crasht de app direct na het opstarten, zodat ze het slot dus niet meer kunnen openen via de iOS-app. Gelukkig maar dat het slot ook via een pincode, vingerafdruk of sleutel te openen is. Ook in de App Store staan er verschillende negatieve app-reviews die dit probleem beschrijven.

Als je de update naar versie 1.3 van 1 december nog niet geïnstalleerd hebt, is het dus verstandig om daar even mee te wachten. We hebben contact gezocht met Nemef ENTR en zullen het artikel updaten zodra we een reactie ontvangen hebben.

Bedankt voor de tip Martijn

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 december 2015, 8:30
Categorie Apps
Onderwerpen bug, deurslot

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.