Adappt-for-Apple-Watch

Adappt: eigen bandjes gebruiken met Apple Watch

Adappt is een Indiegogo-project waarmee je eigen horlogebandjes kunt gebruiken met je Apple Watch. De adapter is ontwikkeld met hoogwaardige materialen en verkrijgbaar in vier varianten.
Joris Kersten - · Laatst bijgewerkt:

Adappt-for-Apple-WatchSinds de aankondiging van de Apple Watch verschijnen er steeds meer goedkope, alternatieve horlogebandjes die je met Apple’s smartwatch kunt gebruiken. Het Italiaanse Adappt besloot om niet zelf horlogebandjes te gaan ontwerpen, maar heeft zich in plaats daarvan gericht op een adapter voor de Apple Watch. Hierdoor kun je dus ook je eigen bandjes met de watch gebruiken. Het project zamelt nu geld in via het crowdfunding-platform Indiegogo.

De makers van Adappt zien het als een beperking dat Apple slechts zes eigen horlogebandjes uitbrengt, die tevens een flink prijskaartje hebben. Met die gedachte hebben zij een adapter ontwikkeld die je met de nieuwe smartwatch kunt gebruiken. Je schuift de adapter in dezelfde sleuf als waarin je Apple’s eigen bandjes aan de watch bevestigd. Maak vervolgens een eigen bandje aan de Adappt vast en je bent klaar om de Apple Watch om je pols te dragen.

Adappt-for-Apple-Watch-animated-GIF

Om de hoge standaard van de Apple Watch te evenaren heeft de Adappt zich ook gericht op de kwaliteit van de materialen. Zo zijn er vier adapters ontworpen: van plastic, geanodiseerd aluminium, roestvrij staal en een variant die bedekt is met goud. Elke versie van de Adappt is in de kleuren zilver en space grey beschikbaar en wordt geproduceerd voor zowel de 38m als de 42mm smartwatch-modellen. Voor de gouden adapters is er, net als bij de Apple Watch Edition, gebruik gemaakt van geel goud en roségoud.

Het project heeft als doel om voor 24 april minstens 50,000 dollar op te halen via Indiegogo. Ben je van plan de Adappt te bestellen? Dan kun je voor 9 dollar de adapter van plastic kopen of gaan voor de aluminum-variant voor 29 dollar. Wil je liever de versie van roestvrij staal, dan kost je dat 39 dollar. Daarnaast is de gouden Adappt voor 290 dollar verkrijgbaar. De verwachte levering van de adapters zal in juni dit jaar plaatsvinden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 maart 2015, 22:47
Categorie Accessoires
Onderwerpen apple watch, indiegogo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.