Reacties voor: ‘Apple wil mindfulness als vierde ring in de Apple Watch Activiteit-app’

De Activiteit-app op de Apple Watch bestaat momenteel uit drie ringen, maar volgens bronnen komt daar een vierde ring bij. Met mindfulness-oefeningen test Apple het vullen van een vierde ring.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 15 reacties

  1. Die ademhalingsoefening is de meest vervelende notificatie en meest niet nuttige oefening die m’n Apple Watch kan geven. Gelukkig kan je dag uitzetten en hopelijk blijft dag ook zo.

  2. Dan hoop ik toch dat deze ring ook uit te schakelen is…. Van mij mag die weg blijven.

  3. Hier ook geen interesse.

  4. Doen, implementeren, I wanted this yesterday!

  5. Wil Tim ineens dat we boeddhist gaan worden.

  6. Het irriteert mij een beetje dat we op die manier een levensbeschouwing opgedrongen krijgen terwijl ik persoonlijk liever stille en gebedstijd heb. Ik vind dat we dit soort dingen als gebruikers zelf moeten kunnen kiezen ipv dat we iets door ons strotje geschoven krijgen. Als ze het gebedstijd genoemd hadden waren veel mensen pissig geweest dus voor de andere kant mag ook wel wat begrip zijn😉 Nogmaals, dit moet je als gebruiker zelf een naampje kunnen geven😀

  7. De enige stress/hartklachten hier door Siri, of als ik lees dat mijn AppleWatch V1 niet meer ondersteund wordt of Apple de kloksnelheid bewust verlaagt.
    Ik ben dus gestopt met upgraden en blijf heerlijk vrij van iOS11 ellende, extra ringen en andere nodeloze complicaties en vastlopers

  8. Origineel geplaatst door Patrick
    Het irriteert mij een beetje dat we op die manier een levensbeschouwing opgedrongen krijgen terwijl ik persoonlijk liever stille en gebedstijd heb. Ik vind dat we dit soort dingen als gebruikers zelf moeten kunnen kiezen ipv dat we iets door ons strotje geschoven krijgen. Als ze het gebedstijd genoemd hadden waren veel mensen pissig geweest dus voor de andere kant mag ook wel wat begrip zijn😉 Nogmaals, dit moet je als gebruiker zelf een naampje kunnen geven😀

    Dan noem jij het toch stilte- en gebedstijd? Deze ring zal inhouden dat je een gedeelte van de dag even bewust rust neemt. Dit is geen levensbeschouwing, maar een bewustwording. Het schijnt goed voor je te zijn.

  9. Ik vind ‘mindfullness’ ook een wat populistische term. Ik zou het beter ‘meditatie’ of ‘stille tijd’ willen noemen. Of ‘bewustwording’. Dat is wat algemener en dringt je niet een mening op.

  10. @Sander: Je kan deze notificaties ook nog permanent uitzetten via de Apple Watch app op je iPhone.

  11. Dus als ik goed lees is deze ring voor rust, dus dat je de telefoon/watch niet gebruikt ?.

    Zo ja dan win ik die gerust kijk gerust de hele dag niet Haha

  12. Mooi zo, laat maar komen!

  13. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  14. Tja, die Apple Watch…… je kunt er niet eens een andere ringtone op selecteren, display veel te donker, en zelf bij de series 3 is Siri ontzettend traag. Vragen naar de temperatuur kan soms wel 15sec duren. De speaker is in het verkeer niet te verstaan.

    Doe vierde ring?….. leuk!!! Pfffff

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.