acompli_email_app

Acompli e-mailapp werkt nu samen met Microsoft OneDrive

Acompli heeft een update gekregen, waardoor ook Yahoo Mail en Microsoft OneDrive worden ondersteund.

acompli_email_appAcompli is een van de betere e-mailapps die de afgelopen tijd voor iOS is verschenen. De app combineert e-mail, agenda, adresboek en bestandsbeheer in één app. Eerder schreven we in onze review van Acompli al, dat de app een opgeruimd uiterlijk heeft en lekker veel opties bevat. Daar zijn nu weer een paar bijgekomen: Acompli ondersteunt nu OneDrive (voorheen SkyDrive), de online opslagdienst van Microsoft. Je kunt e-mailbijlagen meteen van en naar OneDrive verplaatsen. Aanvankelijk werden alleen Google Drive en Dropbox ondersteund. De ondersteuning voor Microsoft-diensten werd eerder al uitgebreid door Hotmail en Outlook toe te voegen.

Een groot voordeel van Acompli ten opzichte van al die andere ‘nieuwerwetse’ e-mailapps is dan ook dat al een flink aantal accounts wordt ondersteund: Gmail uiteraard, maar ook Google Apps, iCloud en het inmiddels verwarrende aantal Microsoft-diensten waarmee je mail kunt lezen: Hotmail, Microsoft Exchange, Office 365, Outlook.com, MSN en Live. Nieuw in deze versie is de ondersteuning voor e-mail en agenda-afspraken van Yahoo, al zal het aantal gebruikers daarvan in Nederland niet zo heel groot zijn.

Verder zijn er verbeteringen aangebracht in de rendering van HTML e-mails, visuele weergave van de agenda, teller op het badge-icoon en batterijduur.

acompli-app-google-drive-dropbox

Voor wie toch nog wat twijfelt of dit de ideale e-mailvervanger is, helpt misschien deze quote uit ons eerdere review:

Hier geen rare fratsen. Bont opgemaakte mails zijn goed leesbaar en meteen in te zoomen in de app, scrollen gaat ronduit soepel en je stelt eenvoudig verschillende handtekeningen voor verschillende mailaccounts in. Ook belangrijk: pushberichten voor nieuwe mails komen meteen door.

Alternatieven zijn Mailbox, Cloudmagic en Dispatch.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 9:01
Categorie Apps
Onderwerpen acompli, e-mail, microsoft, onedrive, yahoo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.