ABN AMRO met Touch ID.

ABN AMRO-app stuurt meldingen als er iets op je rekening wijzigt

De app van ABN AMRO heeft iets nieuws. Met Betaalalerts krijg je meldingen zodra er iets aan je rekening gewijzigd wordt, zoals een af- of bijschrijving.

Als je je ABN AMRO-rekening nauwlettender in de gaten wil houden, dan kan dat met de nieuwste versie van de ABN-AMRO-app. Je kunt in versie 10.2 namelijk een Betaalalert instellen, waardoor je een melding krijgt als er iets aan je rekening wijzigt.

Betaalalert in ABN AMRO

Dankzij betaalalert kun je zelf voor elke rekening die je bij ABN AMRO hebt, instellen of je een melding krijgt. Je vindt de optie bij Instellingen > Pushberichten. Selecteer daar dan de juiste rekening en stel de pushberichten in. Je kunt kiezen voor bijvoorbeeld de optie Saldo. Je stelt daar in of je een melding wil krijgen als je saldo lager of hoger dan een bepaald bedrag komt. Je kan hier ook een negatief bedrag instellen, mocht je daar behoefte aan hebben.

ABN AMRO betaalalerts.

Behalve voor saldo kun je ook een melding instellen voor af- en bijschrijvingen. Ook hier kun je instellen of de af- of bijschrijving hoger moet zijn dan een bepaald bedrag, waardoor je dus niet voor elke pinbetaling een melding krijgt.

De ABN AMRO-app is met ingang van versie 10.2 helaas nog niet aangepast voor de iPhone X. Dat betekent dat de app zowel aan de boven- en onderkant zwarte balken heeft. Andere bankenapps zoals van ING, Rabobank en bunq zijn wel al aangepast voor het iPhone X-scherm. ABN AMRO beloofde eind oktober bovendien dat Face ID in één van de volgende updates beschikbaar komt, maar dat is in deze versie nog niet het geval. Bij ING, Rabobank en bunq werkt Face ID wel.

De app van ABN AMRO is het afgelopen jaar weinig veranderd. In september kreeg de app een vernieuwd menu, maar heel veel nieuwe functies zijn er niet bij gekomen. De laatste grote verandering was de komst van Touch ID in ABN AMRO, bijna een jaar geleden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 december 2017, 17:15
Categorie Apps
Onderwerp abn amro

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.