Speel het klassieke Pong ook op je Apple Watch met A Tiny Game of Pong

Als je altijd al Pong hebt willen spelen op je Apple Watch, dan kan dat met A Tiny Game of Pong. Dit kleine spelletje bevat maar liefst twee spelmodi, zodat je in kleine pauzes een simpel spelletje kunt spelen.

A Tiny Game of Pong speel je op de Apple Watch met de Digital Crown.
Pong is één van de meest beroemde games, waarin je met een simpel balkje een balletje moet wegkaatsen. Maar wist je dat je Pong ook op je Apple Watch kan spelen? Eén van de allergrootste gameklassieker heeft zijn weg namelijk gevonden naar de Apple Watch. A Tiny Game of Pong is een versie van Pong die speciaal gemaakt is voor de Apple Watch. En het spelletje bevat nog meerdere spelmodi ook.

Pong met de Digital Crown

De oorspronkelijke Pong werd bestuurd in een gigantische arcadekast met daarop draaiknoppen om het spel te besturen. Niet geheel toevallig heeft de Apple Watch ook zo’n soortgelijke draaiknop, waardoor het een perfect apparaatje is om Pong op te spelen. A Tiny Game of Pong is een prima Pong-spelletje en bevat zelfs meerdere spelmodi. In Arcade neem je het op tegen de computer om een zo hoog mogelijke score neer te zetten, terwijl je in Classic als eerste drie punten moet zien te scoren.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

De laatste mode speel je vrij met een in-app aankoop van €0,99, maar dat is niet het enige. Je speelt met deze mode ook verschillende kleuren vrij, zodat het spelletje Pong visueel aantrekkelijker wordt. A Tiny Game of Pong is ook nog eens competitief, omdat je het in de game op neemt tegen andere spelers door middel van ranglijsten via Game Center. Tijdens het spelen krijg je ook nog feedback dankzij de Taptic Engine.

A Tiny Game of Pong voor de Apple Watch met twee spelopties. A Tiny Game of Pong op de Apple Watch.

Als je op zoek bent naar nog een ander simpel spelletje voor de Apple Watch die je bestuurt met de Digital Crown, dan is er ook nog de Flappy Bird-kloon genaamd Birdie. Leuk als je op de bus of trein staat te wachten.

Bekijk ook

Birdie is een Flappy Bird-kloon voor je Apple Watch

Birdie is een Flappy Bird-kloon die je kunt besturen met de Digital Crown van de Apple Watch. Is dit spelletje net zo frustrerend als het origineel?

Informatie

Laatst bijgewerkt
17 februari 2016 om 14:16
Onderwerpen
,
Categorie
Apps

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.